24 часа МОН дава ректор на прокурор заради плагиатство Проф.

...
24 часа МОН дава ректор на прокурор заради плагиатство Проф.
Коментари Харесай

МОН дава ректор на прокурор заради плагиатство, 8 км опашка за плескавици и дюлева ракия

" 24 часа "

МОН дава ректор на прокурор поради плагиатство

Проф. Росен Василев преписал трудоветена двама докторанти за дисертацията си. Министерството на образованието ще сезира прокуратурата в понеделник за осъществено закононарушение от ректора на Техническия университет във Варна проф. инж. Росен Василев, заяви за 24 часа зам.-министърът Петър Николов.

Причината е плагиатство в дисертацията му " Изследване на методите и средствата за незадълбочено култивиране на материали за дентални импланти ".

С нея той стана лекар на науките.

" Стандарт "

8 км опашка за плескавици и дюлева ракия

На българо-сръбската граница трафикът е повече от натоварен, на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина " има 8 км колона от леки коли на излаз. Препоръчва се потреблението на различен маршрут през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Стрезимировци ". Това оповестиха от пресцентъра на Групово дело " Гранична полиция ". От Министерство на вътрешните работи по-рано оповестиха, че тапата се е получила поради проблем със системата за обработка на документите, която е потърпевша след токов удар, само че той е бил отхвърлен. Копирано от standartnews.com

" Монитор "

Ученическата раница - висока до 40 см

До старта на образователната година остават броени дни. Ако към момента родителите на първокласниците не са им купили ученическа чанта, е целесъобразно освен да гледат модела, само че и да съобразят избора си с съответни параметри, които са от огромно значение за здравето и вярното развиване на децата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР