>24 часа.Двамата влязоха в хотел “Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс

...
>24 часа.Двамата влязоха в хотел “Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс
Коментари Харесай

Новото гадже на Никол приличал на Гришо?

 > " 24 часа ".

Двамата влязоха в хотел “Бевърли Хилтън " в Бевърли Хилс прегърнати, с цел да разгласят връзката си.

Всичко е събрано в общите им фрагменти от онази вечер: демонстрират романтика, наслада и доверие - главните съставки на любовта. Оттогава връзките им са основна тематика в светските издания. “Дейли мейл " написа, че от дебюта на аления килим не стопират да показват PDA - абревиатура от термина Public displays of affection (от англ. - обществени прояви на привързаност). Най-общо казано, това са актове на физическа непосредственост пред други хора. Включват всяко допиране, предопределено да разсъни усеща на обич у даряващия и получателя.Сякаш зашеметени от цялото внимание върху тях, Шерцингер и Еванс не престават да акцентират по какъв начин живеят.

Първата им почивка като двойка е в първокласен комплекс в курортния град Кабо Сан Лукас в Мексико. По през целия ден са на плажа, разхождат се, вечерят на открито и всичко наподобява отлично на фотосите. Истинският живот обаче е след това, като се качат на самолета към дома.

Том Еванс е на 34 - 7 години по-малък от певицата. Роден е в столицата на Зимбабве - Хараре, израства в Шотландия и приключва колежа “Уелингтън " в Беркшир, Англия. Той е първият мъж, с който Шерцингер се появява обществено след раздялата с Григор Димитров предходната година.

Американската певица и най-хубавият български тенисист започнаха да се срещат през 2015 година, само че последователно се отчуждиха един от различен поради професионалните си задължения. Фенове разясняват, че сред Еванс и Димитров има външна аналогия. Българинът обаче е по-млад от сегашния другар на певицата, на 28 години е, и има надалеч по-успешна кариера. Том Еванс е един от най-хубавите шотландски ръгбисти, само че за малко. Приключва с дейния спорт на 24 години, по време на десетата си изява с националния тим, когато получава сериозна травма на врата.

В мач против Уелс на 13 февруари 2010 година, той се сблъсква с играча от противниковия тим Лий Бирн. Минути след случая е откаран в болница. Същата вечер по неотложност му е назначена интервенция на шията, а няколко дни по-късно и втора - на гръбнака. Докторите настояват, че шийните му прешлени са избити толкоз неприятно, че е бил на милиметър от парализа или гибел. Рехабилитацията продължава 4 месеца. Възстановява се, само че поради медицински рекомендации взема сложното решение да се отдръпна вечно от спорта още същата година. Единствената му сантиментална връзка, за която приказва намерено, преди Шерцингер е с американската актриса Кели Брук. През 2011 година тя афишира в формалния си профил в туитър, че е бременна и че двамата с Еванс чакат момиче. Два месеца по-късно - през май, близки до двойката оповестяват, че Брук е претърпяла импровизиран аборт. Дълго време не са на себе си и по този начин и не съумяват да преодолеят изцяло загубата. Разделят се през 2013 година

Химията сред Никол Шерцингер и Том Еванс обаче е остаряла история. Достатъчно методичен, само че в това време и в целия си искра, той отива на благотворителното събитие “Глобал гифт церемония " през 2014 година с една цел - да се запознае с певицата. По това време тя е още по отношение на водача на Формула 1 Луис Хамилтън. Не е редно да я преследва с сантиментални цели, само че Еванс е мъж, скроен като всеки различен, тъй че прави оценка Шерцингер по достолепие. В оня миг сред двамата не се случва нищо. Сублимният миг за връзките им е предходната есен, когато той е поканен да взе участие във ВИП изданието на английския “Х Фактор " - пеят и се състезават единствено известни персони. Шерцингер е част от журито и първоначално даже не подозира, че ще разяснява бъдещия си другар. Той пее в група дружно с други ръгбисти - Леви Дейвис и Бен Фоден.

“Падаше си по Никол доста дълго време и беше уверен, че в случай че прекара повече време с нея, ще успее да я завоюва ", цитира анонимно непосредствен негов другар “Дейли мейл ". Никой не издава дали началото на романса стартира по време на телевизионното шоу. Но с огромна обиграност и самочувствие двамата взеха решение да се покажат за първи път дружно няколко месеца по-късно на аления килим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР