24 часа Диетите убиват Тъмната страна на диетите за отслабване,

...
24 часа Диетите убиват Тъмната страна на диетите за отслабване,
Коментари Харесай

Диетите убиват, БАН посреща учени от цял свят за празника си

24 часа

Диетите убиват

Тъмната страна на диетите за намаляване, или по-точно на йо-йо резултата от тях, е, че той се понася тежко от тялото и може даже да ви убие. Ето някои аргументи, които ще ви накарат да преосмислите крутите ограничавания в храненето.

Повечето диети не са лесни за осъществяване, изискват прецизно съблюдаване на предписаните калории, коренно ограничение на цели групи храни, коренни промени в метода на живот. С доста от тях можете доста да намалите тежестта си, само че се лишавате от значими хранителни субстанции. Този метод на хранене е кратковременен, не може да се съблюдава постоянно. И когато не съумеете да се придържате към него, трупате даже повече килограми. Често резултатът за здравето ви е противоположен.

Отслабването е доста значимо за сърцето. Но честата смяна на килограмите е още по-вредна и рискова за сърдечни болести. Доказано е, че резултатът йо-йо удвоява заплахата да починете от такива заболявания. Той стеснява коронарните артерии и сърцето стартира да работи по-трудно. Това води до повишение на кръвното налягане. По принцип с отслабването спада и кръвното. Но внезапните съмнения в тежестта при влизане и излизане от диети понижават този резултат. За благополучие, щом спрете внезапно да отслабвате и дебелеете и започнете да поддържате здравословно тегло с непрекъснато умерено хранене и потребен метод на живот, кръвното ви стопира да играе и се възстановява.

Труд

Българска академия на науките посреща учени от целия свят за празника си

Българската академия на науките отбелязва 150 години от основаването си на 12 октомври. Председатели на академии и интернационалните научни организации от целия свят посрещна Българската академия на науките по случай нейната 150-годишнина. Международната среща е част от честванията на юбилея на най-голямата научна институция в България.

Много от институтите на Българска академия на науките са основани, с цел да подкрепят развиването на страната ни, сподели ръководителят на Българска академия на науките акад. Юлиан Ревалски. Учените от Академията са създали първите стъпки, с цел да допринесат за развиването на промишлеността в браншове като електроника, нуклеарна енергетика, химическа промишленост, биотехнологии, осведомителни и информационни технологии. И добави, че Академията е горда да бъде измежду тези, които са съдействали за развиването на съвременна България.

Монитор

Първи арест за търговия с гласове преди локалния избор

Първи арест за пазаруване на гласове преди локалните избори. Полицията задържа мъж от Лясковец със лист със 100 имена. Той е открит при рутинна инспекция на автомобил, в който пътували двама мъже и една жена. Неофициално тя е удостоверила, че става въпрос за пазаруване на гласове, заяви Нова телевизия.

Сега

Бойко Борисов: С президента Ердоган имаме ясна спогодба

С президента Ердоган имаме ясна спогодба и турските управляващи прецизно съблюдават съглашението към България за мигрантите. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Сливен, а също по този начин, че България няма да построява нови бежански лагери в очакване на нова мигрантска вълна от Турция.

Министър-председателят регистрира, че нито лагери, нито ограда, нито каквито и да ограничения могат да спрат мигрантите. " Към днешна дата мога да потвърдя, че Ердоган имаме ясна спогодба въз основата на съглашението, на добросъседство и турските управляващи прецизно, правилно съблюдават съглашението към България. Имаме нулев миграционен напън. Не виждам никакъв смисъл да се строим и да се приготвяме с лагери ", сподели още Борисов.

Капитал дейли

Кеч с корупцията

На 1 февруари 2018 година маскирани чиновници на антикорупционната комисия дружно с прокурори и следователи от профилираната прокуратура нахлуват в община Септември. Поводът - следствие за длъжностно закононарушение против кмета на града Марин Рачев.

На място бяха персонално говорителката на основния прокурор Румяна Арнаудова, Иван Гешев, тогава началник на профилираната прокуратура, и зам.-председателят на антикорупционната комисия Антон Славчев, които оповестиха акцията за бойното кръщене на съществуващата от два месеца институция.

Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добито имущество (КПКОНПИ) беше основана в края на 2017 година небрежно, без спор и с гласовете на ръководещите и Движение за права и свободи. Тя трябваше да бъде отговор на упованията на Европейската комисия (ЕК) за резултати в тази област. Реформата включваше също по този начин и прехвърлянето на делата от софийските градски съд и прокуратура в спецсъда и прокуратурата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР