24 часа Черният петък блокира карти Близо 6 млн. лв.

...
24 часа Черният петък блокира карти Близо 6 млн. лв.
Коментари Харесай

Черният петък блокира карти, Здравният министър отписва клиничните пътеки

" 24 часа "

Черният петък блокира карти

Близо 6 млн. лева дневно ще бъдат изхарчени единствено за покупка по интернет по време на Черния петък, демонстрират данни на онлайн търговци. Основният интерес към покупката на уреди за дома, тв приемници и телефони.

От най-големия онлайн търговец eMAG оповестиха, че единствено в първите 3 часа след старта на пониженията в 7,06 часа сутринта е имало 561 600 визити на платформата. Поръчани са били над 121 500 продукта.

" Труд "

Всенародна битка за чист въздух

Мерки за понижаване на замърсяването на въздуха бяха разисквани на конференция в София, проведена от Министерство на околната среда и водите. Във форума през днешния ден участваха екоминистърът Нено Димов, вицепремиерът Валери Симеонов и представители на институциите, които имат отношение към решаването на казуса. Европейската комисия към този момент осъди България поради замърсен въздух в съвсем цялата страна. Правителството търси пролонгация, с цел да предприеме ограничения за справяне с казуса, другояче ни чакат солени санкции.

" Стандарт "

Здравният министър отписва клиничните пътеки

Моделът с клиничните пътеки е привършен, призна здравният министър Кирил Ананиев в отговор на доктор Георги Михайлов от Българска социалистическа партия в границите на парламентарния надзор. По думите му, би трябвало да се организира сериозна полемика по какъв начин да се премисли той - като се развие или напряко да се промени.

Ананиев призна, че хоспитализациите се усилват, откакто соцдепутатът установи, че съгласно данните от огласеното през вчерашния ден изследване на Евростат нашата страна е преди всичко по брой хоспитализации в Европейски Съюз на 1000 души население. " Наистина има такава наклонност ", съгласи се Кирил Ананиев и разгласи, че е поръчал финансов разбор на лечебните заведения с над 50 на 100 държавно присъединяване.

" Монитор "

20 бона хонорар за звезда на коледния ваучър

От 15 до 20 000 лева ще би трябвало да броят притежателите на заведения, в случай че желаят гвоздеят в програмата им за новогодишната нощ за бъдат Азис или Ивана. Изпълнителят на " Мотел " от дълго време сортира участията си у нас, като на 31 декември поема ангажимент на частно празненство. Азис не активизира бенда си за по-малко от 17 000 лева

Фолкфурията Ивана ще радостни пазарджиклии и посетители точно на Новата 2018 година, като концертът ще бъде по традиция на площад " Константин Величков " пред постройката на едноименния драматично-куклен спектакъл в града. Цената за присъединяване на Ивана включва бенд, двама вокалисти, които покриват репертоар от необятен набор - от турбофолк кючеци през поп класики до джаз стандарти и естрадни шлагери

" Сега "

Брюксел ни предизвести за нов заможен балон

България е измежду европейските страни с обезпокоително надценен пазар на недвижимите парцели. Цените на жилищата у нас порастват с едни от най-ускорените темпове през последните две години в Европа, което е тревожно на фона на високата задлъжнялост на бизнеса и семействата. Това предизвестява Европейската комисия в последния си отчет за страните с несъразмерни макроикономически несъответствия.

" Дума "

" Великата ограда " по границата падна отново

Нови доказателства, че струващата близо 200 млн. лева телена ограда по границата с Турция продължава да се разпада, показа през вчерашния ден Елена Йончева. На фотосите, направени в региона на Малко Търново в 7,52 ч. на 21 ноември, се вижда, че така наречен преградно оборудване е смачкано на земята като прегазено с булдозер. " Става въпрос за голяма корупционна договорка, данъкоплатците са платили сред 800 и 1000 лева за линеен метър ", възмути се депутатката от " Българска социалистическа партия за България ".

" Аз имам и фотоси там, където имаше пробиви, че всичко това е безусловно бетонирано и направено ", опита се да опонира на очевадното вътрешният министър Валентин Радев.

" Капитал "

Уроците от първата стартъп вълна

Има една част от българския бизнес, от която новините са съвсем единствено положителни. Там фирмите и хората, които ги ръководят, са по-малко съперници и повече сътрудници. Те гледат освен личния си интерес, само че и по какъв начин да развиват дружно средата, в която работят. Спечелилите се усещат длъжни да дават част от парите си на нови играчи, тъй че и те да получат късмет да пораснат. Предприемачеството не е празна дума, а метод на мислене, с който по-напредналите се пробват да заразят колкото се може повече хора. Уменията за правене на бизнес не се пазят, а в противен случай - споделят се с тези, които имат потребност от тях. Там неуспехът не е покруса, а скъп опит, който дава нови сили. Усещането е, че триумфът е постоянно зад ъгъла.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР