24 август – 23 септември* Стихия – Земя * Планета

...
24 август – 23 септември* Стихия – Земя * Планета
Коментари Харесай

Девите – най-успешните и творчески личности от всички зодиакални знаци

24 август – 23 септември* Стихия – Земя * Планета – Меркурий

Наложило се е мнението, че Девата е дребнава и тесногръда. В реалност Девата няма нищо общо с сходна характерност, изключително, в случай че развие своя капацитет. Когато Девите са уверени в личните си сили, те могат да се проявят като най-успешните и креативен персони от всички зодиакални знаци .

Много от Девите посвещават живота си в работа на другите хора, те са съвършени учители, доктори, експерти по фитотерапия и други Те са работливи и постоянно се стремят всичко, което вършат да бъде съвършено.

Едно от забележителните качества на хората от зодия Дева е, че без значение какъв брой пъти са били лъгани, те в никакъв случай не губят религия в хората и в никакъв случай не могат да бъдат цинични. За страдание добротата не постоянно им е от изгода, доста постоянно други се възползват от тях за персонална полза. Девите могат да бъдат жертви в сред личностни връзки, могат да пострадат в битка за власт.

Творческата и сензитивна персона на Девата, сходно на орхидеята, се нуждае от специфични грижи, с цел да може да разцъфне и да покаже на целия свят неповторимата си хубост. Те са срамежливи и избират някой различен да е център на внимание. Често Девите отдават цялото си време и сила на своите близки, с цел да могат те да бъдат щастливи и сполучливи.

Те са хора, изпълнени със състрадателност и постоянно се грижат за околните си. Девите са тези, на които в сложни моменти постоянно може да разчитате. Ако имате сложен интервал в живота, то вие постоянно може да разчитате на поддръжка от представител на този знак. Те са способни и схващат човешките недостатъци най-добре от всички, имат забележителна дарба да проучват и всичко това, съчетано с интуицията, която имат, ги прави незаменими, когато би трябвало да получим умен съвет. Ако до Вас има Дева, значи, че във вашия живот има човек, който ще Ви схваща и ще се грижи за вас. Романтиката e непривична за Девите, тяхната обвързаност и тяхното другарство са повече практични, което безспорно е доста положително качество. За доста от хората Деви главното предпочитание е да водят един непретенциозен и непоказен живот.

Щастливите цифри за представителите на Дева са: 5, 14, 23, 32, 41 и 50. Подхождат им храни, като – кафяв ориз, боб, целина.

Цветове – зелен, кафяв.

Аромати – лавандула, кипарис.

Жената Дева е работлива и старателна, нейната работа и призванието ѝ са доста значими за нея. Тя постоянно търси нови пътища за възстановяване на метода си на живот.Притежава доста качества, които ѝ оказват помощ да се оправя с компликациите в живота. Нейният мозък работи непрекъснато, което постоянно ѝ пречи да се отпусне и даже да заспи.

Зодиакалният знак Дева се ръководи от планетата Меркурий, по тази причина назоваваме тези знаци ментални. Жената Дева има изчерпателен разум, което е причина за нейното сериозно отношение към живота. Тя е наблюдателна, на нея ѝ е еднообразно елементарно да забележи, както грешката в логическата задача, по този начин и пропуща във външния тип. Същевременно тя е мъдра и практична, способна да извлича позитивното от всяка една обстановка.

Знакът Дева ръководи храносмилателната система, дамите Дева са доста взискателни към храната, която употребяват. Режимът на хранене и здравето са доста значими за тях. Тъй като стомахът и червата ѝ са изключително чувствителни, тя не би трябвало да яде, когато усеща отрицателни емоци и.

Жената Дева е насочена към материалната страна на живота. Символът на този знак е събирането на плодовете. Още повече, доста от Девите смятат, че се намират по-близо до ръба на пропастта, в сравнение с до благополучието. Основните витални проблеми при дамите Деви, като предписание са свързани с работата и с парите. Тези дами би трябвало да се научат да държат мислите си подредени и сами да се убедят, че могат да се единствено програмират на вълната на триумфа, а не да се отдалечават от него.

Девата ще да бъде привлечена от мъже, които имат мощен дух и имат желание да доближат до триумфи в живота. Може да я впечатли и образован мъж с положителни маниери. Най-вече Девата не обича мързеливите и апатични мъже и, колкото и да я притегля подобен човек, тя няма да остане дълго време с него. Също по този начин не я притеглят мъже, които нямат ясни цели в живота, нямащи задоволителен капацитет.Не стартира връзки безконтролно, без да проучва държанието и качествата на евентуалния си сътрудник. Тя употребява проницателния си разум, следи и прави оценка, само че за всичко това е нужно време. Тя търси почтеност, добрина и вътрешна мощ . Много придирчива в любовта и избира да остане сама, в сравнение с да стартира или продължи връзка с някой, който счита за неподобаващ за себе си. В фамилията тя е вярна брачна половинка, незабравим другар и асистент във всичко.

Мъжът Дева е спокоен, студен. Той е въплащение на прочувствената въздържаност. Но вътре в себе си той е сензитивен и сантиментален. Може да мине доста време, преди да го опознаете по-отблизо, защото той се отнася с съмнение към бързи разрастващите се връзки. Мъжете от този зодиакален знак могат да бъдат сериозни, потайни, изключително доста ги притегля чистотата – тези черти от характера им от време на време могат да провокират различия във връзката.

В любовта е доста изборен, почтен, въздържан на усеща, удобен. В колегата търси разсъдък, надеждност, а също по този начин и физическа хубост. Той не може да търпи прочувствена ненормалност, колебливост, неучтивост и циничност. Много е взискателен към детайлите. Ако той забележи леке по облеклата или даже минимален минус в облеклото, то това може да сътвори у него общо отрицателно усещане. Той е един същински аскет, който не се нуждае от доста огромна фамилиарност. Девите понякога се нуждаят да остават сами. В фамилията му е нужна независимост, с цел да може от време на време да отдели време за себе си.

Мъжът Дева обича да прави разбори на всичко, което е към него. Като предписание той може да дава положителни практични препоръки. Способен е да открие най-хубавото решение за всяка една обстановка и не би трябвало да се съмнявате за нищо, в случай че сте решили да го помолите за съвет. Той е удобен и слага достижими цели, както за себе си, по този начин и за хората, които работят с него.Ориентиран е към осъществяването на съответни задания, отличава се с добра организация на работата. Винаги се стреми към съвършенство във всичко, което прави. На него постоянно може да се разчита при осъществяване на всевъзможни практични задания. Мъжът Дева е талантлив с явен разум и организаторски качества. Ако успее да управлява своята податливост да подлага на критика, той може да направи доста в кариерата си. Той би трябвало да умее да разпуска и да се забавлява, в противоположен случай стремежът му към съвършенство може да му донесе нервно напрежение, а в обособени случаи и заболявания.

Той работи дейно и може да се отдаде на работата си напълно. Девата не се бои от тежкия труд, доста е работлив и безкористен, с него постоянно е прелестно да се работи. По предписание те са скромни, не обичат да център на внимание, по тази причина те избират да работят, като част от екипа, а не на управителни длъжности. В същото време те са положителни уредници, организацията на работата на други хора е тяхната буря. За тях са подобаващи специалности, в които е нужно да усърдие, отговорност, съобразителност и бърза мисъл. Мисията на мъжете Деви е обучение, решение на проблеми, лекуване, организация, помощ на хората да развият своя капацитет. Като цяло им подхожда работа в услуга на другите.

Инфо: Astrologie und Liebe

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР