238 кг тютюн за наргиле и 1013 опаковки парфюмерийни изделия

...
238 кг тютюн за наргиле и 1013 опаковки парфюмерийни изделия
Коментари Харесай

Задържаха 238 кг тютюн за наргиле, скрит в туршия и доматено пюре

238 кг тютюн за наргиле и 1013 опаковки парфюмерийни произведения задържаха митнически чиновници в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост Русе на 10.07.2020 година при инспекция на рейс с турска регистрация, пътуващ от Турция през България към Румъния. При рентгенова инспекция митническите чиновници от Групово дело Митническо разузнаване и следствие откриват необикновена компактност в товара и подхващат щателна инспекция, оповестиха от Агенция „ Митници ”.

Служителите на отдел „ Борба с наркотрафика Дунавска “ в Групово дело МРР откриват, че в рейсът се транспортират парфюми и тоалетни води от 23 марки и разновидности от известни марки, опаковани в черни полиетилинови чанти и кашони. Козметиката не е била разказана в съпътстващите документи на товара. Също по този начин митническите чиновници откриват общо 238 фабрично опаковани пакети по един кг от марките „ AL FAKHER ” и „ ADALYA ” без акцизен бандерол. Направен е опит да се укрият контрабандните тютюневи произведения като бъдат потопени в бидони и кофи с туршия и доматено пюре.

По случая под надзора на Окръжна прокуратура Русе са формирани две досъдебни производства по разказа на Групово дело МРР Дунавска. /БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР