236 граждани и 218 автомобила са проверени в петък и

...
236 граждани и 218 автомобила са проверени в петък и
Коментари Харесай

След спецакция във Великотърновско: 26 акта и 94 глоби по фиш на шофьори

236 жители и 218 автомобила са тествани в петък и събота на територията, обслужвана от ОД на МВР-Велико Търново, в границите на профилирана интервенция за ограничение предпоставките за настъпване на пътнотранспортни катастрофи в уязвими сектори и дребните обитаеми места.

Съставени са 26 акта и са наложени 94 санкции по фиш. Заснети са 84 видеоклипа за скорост. Установен е един лидер, използвал наркотични субстанции, оповестиха от полицията.

В събота към 04:30 часа в Свищов е осъществена инспекция на автомобил, ръководен от 21-годишен локален гражданин. При инспекция на лидера за приложимост на наркотични субстанции, апаратът е отчел позитивна реакция на амфетамин.

Той е дал кръвна проба за химичен разбор. По случая се води следствие. Санкционирани са трима неправоспособни водачи и един управлявал нерегистриран автомобил.

От 17-годишен в Горна Оряховица е конфискуван към 1 грам марихуана и по към 1 грам амфетамин, метаамфетамин и упоителен чай са конфискувани във Велико Търново и Бяла църква.

Операцията е осъществена с присъединяване на екипи на " Пътна " и " Охранителна полиция ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР