23 нови камери ще използва КАТ за контрол на пътя.

...
23 нови камери ще използва КАТ за контрол на пътя.
Коментари Харесай

КАТ с нови камери, за да следи за крадени коли и такива без Гражданска отговорност

23 нови камери ще употребява КАТ за надзор на пътя. Уверението е, че те ще могат да снимат в придвижване даже по няколко нарушавания, а санкциите ще бъдат пращани на провинилите се водачи, без те да бъдат спирани на пътя, съобщи bTV.
Извън най-честото нарушаване - превишена скорост, камерите ще се употребяват и за хващане на моторни транспортни средства, които са без наложителната застраховка " Гражданска отговорност ", както и да бъдат засичани крадени коли. Всъщност главната функционалност на устройствата е обвързвана тъкмо неизрядни коли, не толкоз с пътни нарушавания. Камерите ще бъдат инсталирани върху патрулни коли и ще снимат когато и да е.
Устройствата работят и на дневен, и на нощен режим. В действително време от полицейската кола се ревизират всички коли на пътя, в това число и паркираните.
Шофьорите даже не схващат, че са санкционирани за липса на застраховка. Автомобилът не се стопира на място от чиновниците, които са в наряд. В по-късен интервал се издава електронен фиш, който притежателят на автомобила получава на посочения адрес. Нарушителят схваща за санкцията към месец след нарушаването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР