23 хиляди станаха част от магията на Beerфестът“ 2021 от

...
23 хиляди станаха част от магията на Beerфестът“ 2021 от
Коментари Харесай

23 хиляди станаха част от магията на „Beerфестът“ 2021

23 хиляди станаха част от магията на „ Beerфестът “ 2021 от 2 до 5 септември. Парк „ Загорка “ в Стара Загора беше мястото, което донесе на публиката завладяващи български осъществявания и вълнуващи моменти с многообразие от качествено питие и доста занимания, които за поредна година затвърдиха Стара Загора като бирената столица в България.

В продължение на 4 вечери феновете на поп, фънк, хип-хоп и рок музиката пяха под звездното небе обичаните си шлагери дружно с Любо Киров, Михаела Маринова, 100 кила, Лора Караджова и Кристо, Група Екс, Диана Експрес и Фондацията.

Ценителите на бирата се любуваха на качествените усети от портфолиото на „ Загорка “ АД. Във всяка от вечерите те имаха опция да опитат от положителното тук - Загорка Специално, Ариана и най-международната марка бира по света - Heineken, а феновете на по-нестандартното питие съумяха да се насладят на Stolichno Bock и Weiss, достоверния усет на италианската Birra Moretti, особеното чешко Starobrno и плодовата палитра сайдери на Крадецът на ябълки. Част от гостите, посетили фестивала, заложиха на безалкохолните Heinеken 0.0, Загорка 0.0 и Ариана Радлер 0.0. Звездата измежду бирените оферти беше „ Beerфест фестивално питие “, което бе основано особено за 4-дневното преживяване.

Шестото издание на фестивала донесе положително въодушевление за посетителите и с голям брой изненади. Слънчевият ъгъл на „ Ариана “ беше желано място за релакс измежду присъстващите, а част от позитивната сила на слънцето се пренасяше непосредствено в мебелите, сияещи всяка вечер в обособената зона, чрез мини слънчева апаратура. Много мотиви за фотоси даде и специфична фоторамка на Загорка, с която гостите на фестивала запечатаха положителния спомен от музикалните вечери.

За поредна година поданици и посетители на града се включиха в самодейността „ Бира за боклук “ и предадоха своите пластмасови чаши и железни кен опаковки за преработване, с цел да подкрепят опазването на околната среда и запазването на непорочност по време на събитието в парк „ Загорка “.

Beerфестът се организира още от 2015 година и през годините последователно се трансформира в доста значима част от календара със събития на Стара Загора.

Още от СТАРА ЗАГОРА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР