23-годишният Денислав Борисов от СДВР оправда престъпното си деяние с

...
23-годишният Денислав Борисов от СДВР оправда престъпното си деяние с
Коментари Харесай

Съдът решава дали да остави в ареста полицая - трафикант

23-годишният Денислав Борисов от Столична дирекция на вътрешните работи оправда незаконното си действие с кредитна задлъжнялост

Пловдивският областен съд ще се произнесе по настояването на прокуратурата за налагане на непрекъснат арест за служителя на реда, който бе заловен да транспортира 31 незаконни мигранти. Той бе хванат при акция на 4-ти януари (сряда) сутринта в пловдивския сектор на Автомагистрала „ Тракия “, край село Бенковски, до момента в който прекарвал в бус бежанците, съпровождан от две пилотни коли за защита.

Още при първите разпити служителят на реда е признал, че неведнъж е правил такива курсове, под прикритието на служебното си състояние. Престъпните си дейности 23-годишният Денислав Борисов от Столична дирекция на вътрешните работи обяснил с потребността от пари, поради кредитна задлъжнялост. По данни на прокуратурата, за последния курс мигрантите признали, че са платили по 4 000 турски лири, или по близо 400 лева на човек, с цел да бъдат превозени до сръбската граница, напомня.

Междувременно, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров заяви, че залавянето на служителя на автомагистралата не е инцидентно, защото той и каналджийската група са били обект на предварителна оперативна разработка.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР