23-годишният бургазлия Веселен Димитров, по прякор Жокера и 33-годишният Кольо

...
23-годишният бургазлия Веселен Димитров, по прякор Жокера и 33-годишният Кольо
Коментари Харесай

Жокера и Кольо са батките, смлели от бой бургазлията Стефан

23-годишният бургазлия Веселен Димитров, по прякор Жокера и 33-годишният Кольо Колев от сЕ Баня, общ. Нова Загора, са двамата мъже, които пребиха 22-годишния Стефан Момчев в центъра на Бургас на 26.05 т.г.

Двамата мъже са задържани минути след разигралия се екшън на ул. „ Лермонтов”.

Жокера работел в денонощния магазин на ул. „ Демокрация”, само че незабавно откакто се разчуло за случилото се, бил уволнен от шефовете си, които не толерирали такова държание, твърди Стефан. Новозагорецът Кольо пък работел в хотел на ул. „ Константин Фотинов”.


Веселин Димитров Жокера

Все още не е ясно каква е била повода двамата да нанесат подобен побой на 22-годишния Стефан. Той е подал тъжба в полицията и чака прокуратурата да се задейства.

Стефан е бил атакуван поради побутване на дансинга по време на празника на 12-класника. Бургазлията направил забележка на мъжете, като учтиво ги помолил да се отдалечат и да го оставят да танцува умерено с приятелката си. За да избегна ескалиране на обстановката, той излязъл пред заведението, само че в този миг бил атакуван в тил, като му били нанесени голям брой удари.


Пострадалият е бил откаран в УМБАЛ - Бургас, само че тогава отказал да бъде настанен в болничното заведение. Направени са му рентгенови фотоси и е напуснал здравното заведение в 05.31 ч. По данни на медиците пострадалия получил в резултат на побоя мозъчно разтърсване, без открита вътречерепна контузия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР