23- годишният Борислав Бахтарлиев, който загина в тежка катастрофа между

...
23- годишният Борислав Бахтарлиев, който загина в тежка катастрофа между
Коментари Харесай

Черен петък -13-ти! Трагедия разтърси Петрич! Загиналият в ПТП моторист се дипломирал преди дни в полицейската академия, приятелката му от Благоевград, студентка в академията на МВР, в тежко състояние

23- годишният Борислав Бахтарлиев, който почина в тежка злополука сред мотор и лек автомобил, станала към 17. 30 през днешния ден, на изхода на Петрич, се дипломирал преди дни в академията на Министерство на вътрешните работи и единствено след седмица е трябвало да стартира работа в полицията. Спътничката му 21-годишната Виктория Воденичарска от Благоевград, курсант в Министерство на вътрешните работи академията, е с заплаха за живота, с голям брой контузии, настанена в болничното заведение в Петрич.

Припомняме, че водач от Разлог, управлявал " Мерцедес " подхванал непозволена маневра противоположен завой и блъснал с предната си част идващия отсреща моторист. Сблъсъкът бил извънредно мощен. Борислав умрял на място, а момичето зад него е превозено в болница. Пострадала е и жена, пътувала в Мерцедеса. Шофьорът е тестван за алкохол и опиати, пробите са негативни.

Случилото се раздруса Петрич, това не е първото пътно произшествие с жертва на това място, разясняват петричани и свързват тежката злополука с днешния съдбовен петък 13-ти. За последните дни втора гибел на младеж в града. Преди дни млада жена блъсна с колата си пешеходец, наследник на семейство фермери -украинци.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР