23-годишният Алекс П. е признат за виновен за умишлено убийство,

...
23-годишният Алекс П. е признат за виновен за умишлено убийство,
Коментари Харесай

15 години затвор и 150 бона кръвнина за младия Алекс, пребил до смърт другар по чашка в Монтанско

23-годишният Алекс П. е приет за отговорен за съзнателно ликвидиране, осъществено от него с особена свирепост. Той е наказан на 15 години затвор при непоколебим режим на изтърпяване. Уважен е гражданският иск в размер на 150 000 лв..



Припомняме, че кървавият екшън се разигра на 1 февруари 2022 година Подсъдимият Алекс П. дружно с Илиян И., консумирали алкохол пред магазин в центъра на село Горно Церовене. Впоследствие двамата тръгнали по ул. „ Главна “. Пред една от къщите имало складирани на купчина дървени трупи.
Под влияние на алкохола и нападателния си темперамент, Алекс взел едно дърво и нанесъл с него мощен удар на авера си в региона на главата. Пострадалият паднал, а подсъдимият траял да му нанася голям брой удари и даже скачал върху тялото му, се споделя в документите по делото.
След тези дейности Алекс потърсил помощ от живееща в близост жена, като я помолил да вдигнат Илиян. Свидетелката обърнала внимание на следите от кръв върху потърпевшия и към него. Казала на подсъдимия за догатката си, че мъжът е мъртъв. Видимо изплашен от случилото се, младежът декларирал, че го намерил паднал пред къщата й.
Подаден бил сигнал на телефон 112, след което на място пристигнали полицейските чиновници. 
В хода на следствието са били събрани доказателства за виновността на младия мъж към жестокото ликвидиране.
Осъдителната присъда предстои на обжалване и митинг в законоустановения период пред Софийския апелативен съд.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР