23-годишния милионер от Лос Анджелис Антъни Алваренга, който твърди, че

...
23-годишния милионер от Лос Анджелис Антъни Алваренга, който твърди, че
Коментари Харесай

23-годишен, преспал дотук с 500 жени: Имам 6 гаджета, но не им давам да се виждат с други мъже

23-годишния милионер от Лос Анджелис Антъни Алваренга, който твърди, че дотук е преспал с минимум 500 дами, съобщи, че сега има 6 гаджета разполагаем, на които им е неразрешено да се виждат с други мъже.

Той има шест деца от единствените две дами, с които в миналото е встъпвал в брак. След втория си бракоразвод през предходната година е уверен, че моногамията не е за него.

По думите му „ обожава “ свободата да е неангажиран и че дамите „ не могат да устоят “ на хубостта и чара му. Не пропуща да означи, че фактът, че е милионер също изиграва своята роля да му върви с нежния пол.

Алваренга споделя, че постоянно, когато излиза вечер, дамите му се „ нахвърлят сами “ в опитите им да си уредят среща с него. Той обаче има едно-единствено предписание, което гаджетата му би трябвало да съблюдават – до момента в който са с него, нямат право да се срещат с други мъже, написа вестник „ Мирър “.

Трябва да ми бъдат лоялни, несъмнено. Такива са ми стандартите – в случай че към нея се навъртат други мъже, значи завършваме. Няма по какъв начин да прекарам една нощ или един ден с жена, която си приказва с други мъже. Хората може би го намират за погрешно, само че това е моят живот и в случай че дадена жена не е съгласна с това – свободна е да си тръгне, разяснява Алваренга.

23-годишния юноша има в гаража си спортни коли за 3 млн. $ и бижута на обща стойност 1,5 млн. $. Въпреки лукса, в който тъне, признава, че към момента не е разкрил същинската обич. Първият му брак с учебната му тръпка продължава едвам две седмици, до момента в който вторият брак завършва след няколко месеца.

По тази причина Алваренга взема решение, че фамилният живот е „ загуба на време “ и стартира да се грижи за децата си, да изкарва пари и да се радва на живота.

Казва, че задачата му в околните години е да преспи с над 1000 дами.
                             


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР