23-годишната Стела Маринова от Бургас, която е жертва от зверското

...
23-годишната Стела Маринова от Бургас, която е жертва от зверското
Коментари Харесай

Дрогираният тираджия убил Стела от Бургас, докато тя отивала да учи във Варна

23-годишната Стела Маринова от Бургас, която е жертва от зверското меле на Автомагистрала „ Тракия ”, е работела за сезона в известно заведение на брега на морето в Бургас, след което е трябвало да замине за последно към Варна, с цел да приключи последния учебен срок от бакалавърската си степен в Икономическия университет, оповестява " Флагман ".

Приятели я разказват като човек с огромна усмивка, постоянно подготвена да помогне и постоянно намираща метод да усъвършенства настроението на околните си. „ Обичаше да се забавлява, беше енергична. Добър човек. Много ни е тъжно... ”, споделиха нейни другари.

Около 10:40 часа през вчерашния ден, в региона на км 236 от Автомагистрала „ Тракия ” автомобилът, с който Стела и три нейни приятелки са се придвижвали, е аварирал. Навлизайки в спешната лента и излизайки от Форд Фокуса, четирите девойки са се чудели по какъв начин да се оправят с казуса, когато ненадейно товарен камион ги връхлита в тил.

Стела не е имала нито време, нито късмет да реагира, починала е на място. Останалите девойки са съумели да се разминат, само че не леко - две от тях са с тежки пострадвания и са превозени към УМБАЛ-Стара Загора в сериозно положение. Четвъртото момиче се е разминало съвсем невредимо и е имало опция бързо да позвъни на незабавния тел. 112 макар шока от случилото се.

Шофьорът на товарния автомобил е тестван за опиати. Оказало се е, че е вземал метамфетамин. Той е от София. Задържан е за 72 часа и следва съдът да постанови мярката му за неотклонение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР