23-годишната певица Шарлот Фройд, внучка на медийния магнат Рупърт Мърдок, каза

...
23-годишната певица Шарлот Фройд, внучка на медийния магнат Рупърт Мърдок, каза
Коментари Харесай

Внучката на медийния магнат Мърдок напуска съпруга си 12 часа след сватбата

23-годишната певица Шарлот Фройд, внучка на медийния магнат Рупърт Мърдок, каза пред The ​​Mail, че след пищната й женитба през юли 2022 г. с рапъра Люк Стори е напуснала брачна половинка си 12 часа по-късно. Причината за това деяние бил рецидивът на музиканта, който се лекуваше от наркотична взаимозависимост.

Момичето се среща с бъдещия си брачен партньор, когато е на 18 години, а той на 33 години. По време на срещата Люк се опитвал да преодолее зависимостта си от опиати и алкохол. Шарлот, въпреки това, имала проблеми с кетамина. Певецът я насърчил да се причисли към общността на анонимните наркомани, с цел да сложат завършек на зависимостта дружно.

Луксозната сватбена гала се състоя в църквата " Сейнт Мери " в Уестуел, Оксфордшир. Легендарният й дядо долетя на сватбата в яркобял костюм и червени велурени обувки. По това време той беше в развой на бракоразвод с четвъртата си брачна половинка, Джери Хол, тъй че присъстваше без нея. Сред гостите на тържеството бяха артистът Уди Харелсън и водещата Клаудия Уинкълман.
 Сватбата на Шарлот Фройд 4 Шарлот Фройд и Люк Сторм в деня на сватбата им Снимка: The Daily Mail
Година и половина след сватбата Шарлот призна, че има най-неприятните мемоари от сватбата и назова самия празник „ непоносимо шоу “.

„ Чувствах се по този начин, като че ли има трима души във връзката – аз, той и нашето възобновяване. Ако възобновяване ни беше мощно, значи бяхме мощни, а в случай че не, тогава се разпадахме. Когато бяхме трезви, имахме страхотна връзка, само че „ Никой от нас не можа да остане изтрезнял. Сватбата беше толкоз обществена и всички смятаха, че връзката ни е невероятна “, споделя тя.

Скоро след сватбата обаче Люк изпуска нервите си и момичето схваща, че бракът им е жертван. Тя не изкушава ориста и незабавно напуща новосъздадения си брачен партньор. 14 месеца по-късно, през септември предходната година, те се разведоха публично.

След прибързания брак момичето се реалокира в Лос Анджелис, има нов другар и в този момент е заета да работи по нов план, който има за цел да помогне на хора, които са преодолели зависимостта. Шарлот възнамерява да пусне приложение за запознанства за трезви хора, наречено Club Pillar.

„ Това може да бъде изолиращо за изтрезнял човек, изключително в Обединеното кралство, където културата на пиянство е толкоз публикувана. Мисля, че придвижването Club Pillar е прелестно нещо и нямам самообладание да употребявам приложението “, сподели госпожа Фройд.

Освен с кандидатстването, Шарлот е заета и с други неща. Например, тя написа детска музикална акомодация на бестселъра на Чарли МакКий „ Момчето, къртицата, лисицата и конят “, който е включен в образователната стратегия в учебните заведения в цялата страна.
В края на диалога момичето призна, че вижда известния си и богат дядо единствено на Коледа. През останалото време те не се пресичат.
Шарлот е една от 13-те внуци на Рупърт Мърдок, създател на медийните холдинги News Corporation и 21st Century Fox. Женен е четири пъти. Той има общо шест деца. Рупърт беше женен за последната си брачна половинка, супермодела Джери Хол, някогашна на рокаджията Мик Джагър, от 2016 до 2022 г.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР