23-годишната млада жена, която приятели и близки наричали Шуки, е

...
23-годишната млада жена, която приятели и близки наричали Шуки, е
Коментари Харесай

Жената, загинала при мелето в Карловско, оставя 4-месечно пеленаче СНИМКА

23-годишната млада жена, която другари и близки наричали Шуки, е от град Пирдоп. През септември 2021 година се сгодява за млад мъж от карловското село Розино и заживява с него.

Семейството има малко бебе, което през вчерашния ден е навършило 4 месеца. Майката през вчерашния ден е пуснала фотография на фейсбук профила си на пеленачето по този мотив.

И в Пирдоп, и в Розино, хората са в шок. Плачат и жалят за без време отишлия си млад живот. Разказват какъв брой красива е била Шуки. Местни от Розино споделиха пред кореспондент на ПБ Новинар, че преди години са работили дружно със фамилията на Шуки в цех в родния й град.

Описват ги като доста положителни и дружелюбни. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп.

Шуки била само дете на родителите си. Според наши източници тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно, при изпреварване е изгубила надзор над кормилото и се е блъснала в дърво.

След това лекият автомобил „ Мини купър “ е траял да се движи. Младата майка е починала на място. Катастрофата е била толкоз тежка, че е раздрала тялото и част от него е било на пътя.

GlasNews.bg изрича съболезнования на фамилията, околните и приятелите на Шуки!

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР