23-годишната Мишел Шифър от Хюстън в САЩ е обвинена в

...
23-годишната Мишел Шифър от Хюстън в САЩ е обвинена в
Коментари Харесай

23-годишна учителка прави секс с ученик, завистлив негов приятел ги издаде на полицията

23-годишната Мишел Шифър от Хюстън в Съединени американски щати е упрекната в изнасилването на 16-годишен възпитаник. Мишел е работила в междинното учебно заведение в Сайпръс и е имала разказ с един от своите възпитаници, който по това време е бил на 15 години, написа New York Post.


Влюбените прекарвали скрито времето си дружно, когато по време на вечеря в ресторант за бързо хранене те били разпознати от съученик на момчето. Шпионинът наблюдавал по какъв начин влюбените дружно отишли в дома на учителката, седяли пред дома ѝ в колата към половин час, а по-късно влезнали вътре, където правили обич.
Момчето разказало на това за шефа на учебното заведение Черил Генри, а той, на собствен ред, на полицията. Скоро против учителката били повдигнати обвинявания.


В хода на разпитите Мишел признала за романа с 15-годишния. Тя решила да не крие нищо от следствието и разказала всичките детайлности за интригата. Дори, че преди да вършат секс в колата ѝ двамата пушили и марихуана.

Мишел в била задържана, а по-късно пусната под гаранция в размер на 30 000 $. Тя е уволнена и изгонена от жилището си в учебния кампус. " Ще продължаваме да пазиме нашите възпитаници и да не позволяваме сходни връзки ", съобщи шефът на учебното заведение Черил Генри.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР