23-годишната Лина Бетенкорт от Колумбия, е починала миналия септември на

...
23-годишната Лина Бетенкорт от Колумбия, е починала миналия септември на
Коментари Харесай

Лина умря по време на пластична операция, а последвалото е потресаващо

23-годишната Лина Бетенкорт от Колумбия, е умряла предишния септември на операционната маса в клиника за пластична хирургия във Валенсия, до момента в който е била оперирана за увеличение на гърдите.

Андреа си постави силиконови гърди, само че над 54 мистериозни болести едвам не я убиха, до момента в който не откри, че… (СНИМКИ 18+)

Сега банката, която е отпуснала заема за интервенцията, си желае парите от фамилията на умрялото момиче, а клиниката отхвърля да ги върне, написа bulgaros.ovh.

23-годишната Лина Бетенкорт
Приятелка на Лина споделя пред La Sexta, че интервенцията е трябвало да продължи към час, само че чак след три часа докторът, който оперирал младото момиче, излязъл от операционната зала с наведена глава и съобщил на околните й, че „ Нещо неприятно се е случило “.

Момичето е получило сърдечен удар на операционната маса и докторите не са си дали сметка в точния момент, а когато са почнали да я реанимират, към този момент било късно. След три часа момичето е било откарано в болница в кома, само че по-късно е умряло.

Семейство на умрялото момиче е подало правосъден иск против клиниката, за провокирани морални и материални вреди, само че делото ще се проточи най-малко година, споделят близки до случая.

Адвокатът на фамилията желае от клиниката да върне парите за интервенцията на банката преди да завърши делото, само че те отхвърлят.

От клиника „ Дорсиа “ споделили, че няма да върнат парите, тъй като нямали виновност за случилото се. Според тях интервенцията е минала без затруднения, а момичето се почувствало зле и изгубила схващане след интервенцията в залата за възобновяване.

Свидетели настояват, че момичето не е излизало от операционната зала.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР