23-годишната Ийв Джобс, дъщеря на Стив Джобс, е една много

...
23-годишната Ийв Джобс, дъщеря на Стив Джобс, е една много
Коментари Харесай

Красивата дъщеря на Стив Джобс провокира със секси кадри

23-годишната Ийв Джобс , щерка на Стив Джобс, е една доста красива млада жена, която предизвика мъжките мечти с фотосите, които споделя в Instagram. 

Младата наследница не си губи времето, очаквайки парите на баща си, а работи и развива кариера в стилните среди. Наскоро тя взе участие като модел в едно от дефилетата по време на Парижката седмица на модата , където участваха десетки звезди и звезди, с цел да видят какви са последните фешън трендове за новия сезон, написа каналът във vbox7.
                 

Красивата Ийв дебютира като модел в Париж и завъртя главите на всички присъстващи с държание, походка и лъчение. Тя бе част от ревюто на известна френска марка, а самата тя показа, че за нея това е чест и сбъдната фантазия, тъй като от дребна мечтаела да се допре до света на модата.
                 

В Instagram  тя споделя много секси и разголени фрагменти , които провокират въображение на някои от почитателите ѝ.  Ийв е най-малката щерка на Стив и брачната половинка му Лорън. Красавицата има по-големи брат и сестра, а отвън стилната сцета Ийв се занимава с конни спортове и е играч.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР