23-годишна, седнала зад волана след употреба на кокаин, е задържана

...
23-годишна, седнала зад волана след употреба на кокаин, е задържана
Коментари Харесай

Мис Силикон 2022 е в ареста за шофиране на кокаин в София

23-годишна, седнала зад кормилото след приложимост на кокаин, е арестувана от столични служители на реда , оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Става дума за носителката на купата " Мис Силикон " за 2022 година Катрин Йорданова.

Днес по обяд карания от нея лек автомобил " Мерцедес " е спрян за инспекция екип на " Пътна полиция на ул. " Атанас Манчев " в " Студентски град ". " Мис Силикон " е тествана за приложимост на наркотични субстанции, като тестът посочила позитивен резултат за кокаин.

Катрин Йорданова е арестувана с полицейска мярка за период до 24 часа. По случая е формирано бързо произвеждане.

По-рано през днешния ден Нова телевизия осведоми, че Йорданова е разгласила в обществените мрежи видео, на което се вижда, че кара с превишена скорост в градски условия. На предното стъкло на автомобила има стикер " Република България - Народно заседание " . В началото на януари тя е споделила различен клип от безценен автомобил, движещ се с 256 км/ч по автомагистрала " Тракия ". След излъчването на новото видео в народен ефир полицията се е самосезирала. Извършва се инспекция за предходните нарушавания, само че към момента се събират доказателства. Сега стартира втора инспекция. Ако бъдат събрани задоволително доказателства, против Катрин Йорданова може да бъде повдигнато обвиняване за безчинство .
 Хвнаха певицата Диона да кара дрогирана Обновена
Хвнаха певицата Диона да кара дрогирана

Тя бе освободена против парична гаранция от 5000 лева
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР