23-годишна майка родила деца, които се раждат веднъж на 480

...
23-годишна майка родила деца, които се раждат веднъж на 480
Коментари Харесай

23-годишна майка родила деца, които се раждат веднъж на 480 години! 

23-годишна майка родила деца, които се раждат един път на 480 години!

Двойка от чешкия град Миловице, който е покрай Прага, към този момент имала един наследник, когато 23-годишната Александра Кинова схванала, че отново е бременна.

Съпрузите научили, че ще имат повече от едно дете, само че още не знаели „ какъв брой повече “ от едно…

Интересното е, че в фамилиите и на двамата родители се били раждали близнаци и те предполагали, че може да се окажат продължители на „ фамилната традиция “. И да си основат своя лична традиция!

На първия ултразвук им споделили, че децата ще са повече от едно. Те към този момент се подготвяли морално за две или три. Но имали едно мислено, че може и да не бъде тъкмо по този начин, разбра ТРГ…

Невероятни вести

Лекарят повикал Александра за повторна диагностика, с цел да посочи количеството ембриони. Това, което младите влюбени разбрали, надминало и най-смелите им фантазии.

Уточнението посочило, че Александра износва четири бебета. След няколко седмици разкрили, че ще имат пет дечица. „ Когато, най-сетне, открихме петата глава, започнах да рева “.

Поява на бял свят

Когато пристигнало времето за раждане, лекарите се погрижили за това всичко да премине безпрепятствено, по тази причина личният състав наброявал 40 индивида.

На бял свят се появили 4 момчета и 1 момиченце. Нарекли ги Даниел, Майкъл, Алекс и Мартин, а девойката – Тереза. Това е първият случай на естествено забременяване на петима близнаци в Чехия.

В Чехия се води статистика от 1949 година и за това време не се е споменавал нито един случай на петзнаци. Петзнаци се раждат един път на 480 години. Децата се оказали здрави и в този момент в мрежата се появяват фотоси по какъв начин порастват всеки ден.

Шансът да се заченат петима близнаци е един на 47 милиона!

Всички се пробват да оказват помощ на младото семейство, кой с каквото може. Хората изпращат детски движимости, пари и дарове. Властите на град Миловице подарили на фамилията апартамент.

Нима не е прелестно това семейство?

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР