23-годишна жена е починала при пътен инцидент на магистрала Тракия“,

...
23-годишна жена е починала при пътен инцидент на магистрала Тракия“,
Коментари Харесай

Млада жена загина при катастрофа на магистралата край Нова Загора

23-годишна жена е умряла при пътен случай на автомагистрала „ Тракия “, в региона на Нова Загора “, оповестиха от „ Пътна полиция “ Сливен.
Произшествието е настъпило сред товарен и лек автомобил.

ТИР-ът, със софийска регистрация, при придвижване в посока София, на 236 км от автомагистралата, е блъснал авариралия и намиращ се в спешната лента лек автомобил с бургаска регистрация и включени предупредителни светлини..



Четири дами са потърпевши при случая, като те са били отвън транспортното средство, разясни основен контрольор Илиян Николов. шеф на бранш „ Пътна полиция ” в Сливен

На място е умряла младата 23-годишна жена. Две от лицата са с тежки пострадвания и са откарани в лечебно заведение в Стара Загора, а четвъртата жена след обзор е напуснала болничното заведение.

За тежкото произшествие е докладвано на Окръжна прокуратура Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане.



Иззети са и двата автомобила. ТИР-ът е благосъстоятелност на комерсиално сдружение. Водачът е тестван на място за алкохол. Пробата му е негативна, само че пробата с дрегер за опиати е позитивен.
Дал е и кръвна проба след произшествието,

Той е притеглен към наказателна отговорност. Задържан е за период от 72 часа и на следващия ден ще му бъде повдигната мярка за неотклонение и задържане под стража, заяви Ваня Белева-Терзиева, представител на Окръжна прокуратура -Сливен.

При доказване на виновност, той може да получи наказване ‚лишаване от независимост “ от 5 до 15 години и отнемане от право да ръководи МПС.

„ Това е първи акт за водача на товарния автомобил, само че е глобен 21 пъти с фишове за разнообразни прегрешения “, сподели още основен контрольор Илиян Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР