23-годишна бременна жителка на индийския град Буландшахр претърпя инцидент и

...
23-годишна бременна жителка на индийския град Буландшахр претърпя инцидент и
Коментари Харесай

Жена в кома роди здраво момиченце

23-годишна бременна жителка на индийския град Буландшахр претърпя случай и роди в положение на кома крепко дете седем месеца по-късно, заяви „ Таймс ъф Индия ”.

Жената била бременна в шестата седмица, когато карала мотоциклет със брачна половинка си и претърпяла случай. Тя не носила каска и е получила голям брой пострадвания по главата. В болничното заведение претърпяла пет интервенции на мозъка и оцеля, само че по този начин и не пристигна в схващане.

При прегледа се оказало, че детето е крепко, а брачният партньор на потърпевшата решил да продължи бременността. Той напуснал работа, с цел да бъде със брачната половинка си и се грижел за нея седем месеца.

През октомври дамата родила момиченце. Тя не може да нахрани бебето, защото към момента е в безсъзнание, по тази причина новороденото се храни с шише.

„ Нямам какво да кажа в този момент. Не знам какво да върша и по какъв начин да продължа да пребивавам. Всичко е в задънена улица ”, споделя бащата, който към този момент е единственият работоспособен родител на детето. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР