23-годишен шофьор, управляващ БМВ предизвика катастрофа тази неделя , сигнализираха

...
23-годишен шофьор, управляващ БМВ предизвика катастрофа тази неделя , сигнализираха
Коментари Харесай

Млад шофьор с БМВ предизвика катастрофа край Хисаря, твърдят, че бил познайник на МВР

23-годишен водач, ръководещ БМВ провокира злополука тази неделя, алармираха до TrafficNews . Инцидентът е станал на 25-ти март към 12:40 на пътя Хисаря-Черничево. При изпреварване и прибиране в редицата  от коли, БМВ-то е блъснало откъм гърба друга кола с 66-годишен водач. След това и двете транспортни средства са се озовали в близката  канавка.
Прочетете още
На място са пристигнали екипи на незабавна помощ и полицията. Двамата водачи са тествани за алкохол и опиати, като пробите са им били негативни. В автомобила на отговорния водач е пътувало и момиче, което е прегледано и  освободено без съществени контузии. 66-годишният водач е бил признат в болница за наблюдаване, само че е изписан за домашно лекуване.

До медията ни обаче постъпи сигнал, в който се твърди, че въпросният водач се споделя Божидар Стоянов и е от Старо Железаре. По думи на поданици от селото, това не е първото такова нарушение от този вид на въпросния юноша. Те са безапелационни, че той е добър познайник на полицията и постоянно е засичан да кара неразумно и с гневна скорост. Нашият четец, подал сигнала съобщи, че тази процедура би трябвало да спре, тъй като това е следващото произшествие на юноша с мощна кола, каквато е и на въпросният Стоянов.

От полицията оповестиха за медията ни, че злополуката е обработена по административен ред.

 Снимки от случая:



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР