23-годишен младеж и 20-годишната му спътничка са арестувани след автомобилна

...
23-годишен младеж и 20-годишната му спътничка са арестувани след автомобилна
Коментари Харесай

Екшън в Пловдив: Заловиха двама младежи след опит за бягство и гонка с полицията

23-годишен юноша и 20-годишната му спътничка са задържани след автомобилна гонка и гонене из улиците на пловдивския регион " Южен ".

По информация на Българска национална телевизия, патрулката проверявала сигнал за момче и момиче, които съгласно очевидци имали марихуана в автобила си.

Униформените спрели колата малко след 17 часа през вчерашния ден на улица " Димитър Талев " и поискали документите. Според очевидци на мястото, младежите били очевидно обезпокоени и в близост се усещала характерната миризма на марихуана.

В това време момичето се пробвало да изхвърли плик, а в следвашия миг младежът към този момент форсирал мотора. Въпреки опитите на служителите на реда да го спрат, той потеглил внезапно като блъснал и патрулката.

При случая единият от чиновниците на реда наранил си ръката в предното стъкло.

Започнала гонка по улиците на регион " Южен ", която стигнала до най-крайната зона на кв. " Остромила ". В преследването на бегълците, което траяло близо час, се присъединили още патрулки.

Когато видели, че няма излаз, двамата оставили колата и траяли да бягат към прочут жилищен комплекс. Преди да влязат в постройката, на самата преграда, те били задържани.

Тестовете за марихуана и на двамата са позитивни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР