23 дни след изчезването на Емил Боев в Перник от

...
23 дни след изчезването на Емил Боев в Перник от
Коментари Харесай

Все още няма следа от изчезналия Емил Боев

23 дни след изгубването на Емил Боев в Перник от младия мъж няма и диря. Това заяви брат му Мартин Боев в профила си във Facebook. Той упорства да се направи психопрофил на Емил, осведоми Българска национална телевизия.
" За страдание, темпото ни не понижа, само че новите неща се поизчерпиха - не намираме диря от Емил, ние или полицията, само че за сметка на това обходихме най-малко още 3 пъти покрайнините на Перник, в много по-голям радиус, и в този момент много по-ясно като няма сняг ", показва Мартин.
Той разяснява, че дружно с доброволците вършат оптимални старания за подпомагане на полицията, работи на оптимален потенциал.
" Събираме и сигнализираме за всички неща, които считаме за доказателства. Събираме и даваме всекидневно информация за хора, случки, местоположения и всичко друго, което ни прави усещане. Настояхме да се направи психопрофил на Емил по отношение на родителите му, приятелите му, приятелките му, за да помогне да разберем какво може да е станало ", написа братът на Боев.
В поста си той благодари на " всеки един човек откровено и сърдечно за големите старания, които поставя с това да идва на обходи, да гледа видеа от дронове, да снима с дронове, да популяризира информация, която би помогнала, да разграфява карти, да координира, да взема водачество там където е мощен ".

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР