226 искат оставката на вицето Симеонов Ще има контра протест

...
226 искат оставката на вицето Симеонов Ще има контра протест
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Изразил съм мнение, казал съм истината

226 желаят оставката на вицето Симеонов

Ще има контра митинг в отбрана на моята скромна личност, който ще стартира на следващия ден в 10 часа пред Министерски съвет. Искам да благодаря на подкрепящите организации, които са приели драговолно присъединяване си в утрешния протест. Аз се обръщам към тези хора с молба да не организират този протест, не желая да се оказва каквато и да е било форма на напън ". Това сподели в изключително изказване вицепремиерът Валери Симеонов преди броени минути на естрада в Министерски съвет.

" Буквално преди минути е изтекла подправена информация в два уеб страницата с неразбираем генезис за изказване на моя наследник. Няма такова нещо и това е безспорна неистина. В 14:30 ще имаме съвещание и ще обсъдим всички неща, които са на дневен ред ", добави той. " Какво да разясня настояването на оставката от Волен Сидеров. Някой сюрпризиран ли е? До този миг не съм виждал спор в обединението. Винаги има усмивки и почерпки. Нормално е настояването на Сидеров. Не съм водил диалог с никого към момента. Не желая да го трансформирам това в конференция по всички въпроси. Правителството може да продължи и с оставката ми, само че не мога да приема морални оценки от всевъзможни направления - изпод, от горната страна, отлево, отдесно. Изразил съм мнението си, споделил съм истината ", сподели още Симеонов.

В 14.30 ще се състои съдружен съвет на " Обединени патриоти " по тематиката с желаната оставка на вицепремиера Валери Симеонов.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР