22-ят слънчев ден е свързан с избора. Това е време

...
22-ят слънчев ден е свързан с избора. Това е време
Коментари Харесай

Астрологът Ивелина Пенчева предупреди: Нищо не планирайте, това е денят на резките промени

22-ят безоблачен ден е обвързван с избора. Това е време за внезапни промени и за пътя на свободния избор, написа астрологът Ивелина Пенчева в хороскопа си за bulgaria.utre.bg.

„ Добре е в този ден да се прави избор на пътя. Препоръчва се да се подхващат внезапни промени в живота. Например ненадейно прекосяване на друга работа, да тръгнете на пътешестване или да извършите нова прическа. Нищо не би трябвало да се възнамерява авансово. Този ден живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас! Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости “, поучава астрологът.

„ Денят благоприятства основаването на нови контакти и освобождението от всичко излишно. Благоприятно е за странствуване и нови запознанства. Старайте се да стоите по-малко в къщи! Бъдете повече измежду хората на открито! Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), другарски срещи и настоятелен договаряния (само не подписвайте значими документи). Помагайте на другари и близки “, прибавя Ивелина Пенчева.

„ Проявете достойнство, чест и достолепие! Благоприятно е за любовни връзки, по тази причина не избягвайте съпружеските прегръдки! Денят не подхожда за нови каузи, в случай че не е добре забравено остаряло. Може да пробвате да подновите тези каузи, които сте изоставили, защото по някаква причина не са се получили. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Не стойте със скръстени ръце! Избягвайте неприятните мисли и пожелания! Измяната и изневерите са неприемливи “, предизвестява астрологът.
Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества.

Тя предлага храната през днешния ден да е лека и вегетарианска.

„ За предпочитане са неярките и размити цветове в облеклото. Избягвайте всички пъстри цветове, изключително алено и оранжево “ прибавя Ивелина Пенчева.
„ Сънищата са оракулски и се сбъдват бързо. Хубаво е да имате голям брой сънища – знак за удобни промени в живота. В този ден да сънувате огън е знак за помощ и триумф. Да сънувате дърво в гората – за ново запознанство и застъпничество. Да се къпете във вода или да сънувате вода е неприятен знак. Дъжд – знак за излекуване и отбрана. Да усетите полъха напразно, да сънувате, че летите или да видите небесната дъга – знак за помощ и застъпничество свише. Да бъдете облечени в бяло или да видите бяло – знак за срам и разкритие “, изяснява астрологът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР