22 слънчев ден – Ден на Ветровете, свързан с избора,

...
22 слънчев ден – Ден на Ветровете, свързан с избора,
Коментари Харесай

Слънчев календар – вторник – 9 август 2022

22 безоблачен ден – Ден на Ветровете, обвързван с избора, придвижване във времето и пространството. Ден на Въздуха носещ живот и независимост. Намира се под въздействие на Полярната звезда, която се е смятала за звезда на измененията. Планета – Меркурий.

Тотем – Хермелин – знак за социална добродетелност.

Денят е цялостен с изненади. Добре е в този ден да се прави свободен избор на пътя, свързва се с придвижването във времето. Могат да станат неочаквани промени в живота, внезапни завои в ориста. Например да тръгнете на пътешестване без да сте го планували или да извършите непринудено нова прическа. Трябва да можете да превключвате бързо и да приемате всевъзможни събития по-лесно. Днес живейте по вътрешен глас, вслушвайте се във вътрешния си глас. Денят благоприятства освобождението от всичко остаряло и излишно. Необходимо е да се освободите от всевъзможни зависимости.

Денят е добър за всевъзможни контакти – нови връзки и запознанства (дори и мимолетни), другарски срещи и настоятелен договаряния (само не подписвайте значими документи). Старайте се да стоите по-малко време в къщи. Прекарайте повече време на открито измежду хората. Помагайте на другари и близки. Проявете достойнство, чест и достолепие. Благоприятно е за любовни връзки, по тази причина не избягвайте съпружеските прегръдки, тъй като можете да привлечете върху себе си презрението на божествените сили. Измяната и изневерите в този ден са неприемливи.

Денят не подхожда за нови каузи, в случай че не е добре забравено остаряло. Може да пробвате да подновите тези каузи, които сте изоставили, защото по някаква причина не са се получили. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.

Диета – Храната би трябвало да е лека и вегетарианска. На този ден се предлага да се откажете от тежка, мъчно смилаема храна. Да се заобикаля месото, изключително с хрущяли и кокали. Препоръчва се салата, зеленчуци, ядки, сушени плодове, слънчоглед, зелен грах, фасул, царевица. От алкохола се позволява бира или бяло вино, което не е десертно. Чаят би трябвало да се трансформира в главната напитка в днешният безоблачен ден.

Облекло –Избягвайте всички пъстри цветове, изключително алено и оранжево. Отдайте желание на неярките и размити нюанси.

Здраве - Горните дихателни пътища са уязвими, по тази причина не се предлага потребление на дезодоранти, парфюми. Вредно е да се вдишват тежки, остри миризми. Стаите би трябвало да се проветряват. Не пушете или намалете най-малко пушенето до най-малко.

Знаменията са свързани с времето. Хубаво е времето да е изменчиво, вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един сполучлив ден. Променливо време оказва промени в живота. Ако е срещуположен вятъра – денят ще е несполучлив. Ако вятърът размята хартии или счупи
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР