22 са новите случая на заразени с коронавирус в България,

...
22 са новите случая на заразени с коронавирус в България,
Коментари Харесай

22 нови случая на коронавирус в България, общо - 242

22 са новите случая на инфектирани с ковид в България, общо са 242, заяви военачалник Мутафчийски на постоянния брифинг на Националния действен щаб. 

Новозаразените са разпределени в градовете Благоевград, Плевен, Пловдив, Сливен и София, където са 16. Новият случай е в Сливен, изясни генералът.

Някои от инфектираните са медицински лица, други са фамилии, множеството нямат нищо общо с останалите. Не са били контактни с тях. По принцип болните боледуват дълго, не се почиства бързо вирусът.

Изисаните от " София мед " не престават да кашлят, пневмониите им отшумяват, само че са с негативни резултати. Общо 4-ма са оздравелите, няма пети излекуван към този момент. 

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР