22 победи в 22 мача. След последната от тях над

...
22 победи в 22 мача. След последната от тях над
Коментари Харесай

Загубата на Тайсън Фюри от Олександър Усик - дойде ли краят за Циганския крал

22 победи в 22 мача. След последната от тях над Тайсън Фюри в Рияд през предишния уикенд Олександър Усик стана безспорен международен първенец по бокс в тежка категория с поделено съдийско решение. Така постави завършек на царуването на Циганския крал и обра всички трофеи в тежка категория, които към този момент са негово владеене. От 25 години не се бе случвало един боксьор да държи всички трофеи в категорията.
 Томи Фюри, Джейк Пол, Дрейк и милионите, които двамата изкараха от мача
Милионите, които Томи Фюри и Джейк Пол завоюваха

Пари като вестници

Първата загуба за Тайсън Фюри след 34 триумфа на кръга несъмнено е най-трудната за преглъщане. Въпреки че още веднъж ще прибере над 100 милиона $ за мача, в който украинецът го детронира, той понесе доста по-тежък удар за егото си, в сравнение с тези, които тялото му изненадващо за мнозина съумя да понесе.

След края на срещата не стопират мненията по отношение на противоречивото решение на съдиите, което направи Олександър Усик новия крал на бокса, и опцията купата да му бъде отнета.
 Снимка 665711

Още на кръга Тайсън Фюри съобщи, че за него той е спечелилият, а развоят на събитията се дължи на обстоятелството, че съдиите са взели страната на украинеца поради войната в родината му.

Появиха се и теории дали мачът на века няма да бъде последният за британеца. Спортни коментатори показаха по Sky Sports мнението си, че след този процес на събитията Циганския крал мъчно ще върне мотивацията си да излезе още веднъж на кръга, тъй като очевидно колкото и добре да се показа, не всичко зависи от качествата му.
 Снимка 665709

Други пък разясниха представянето на британеца на кръга и обстоятелството, че той към този момент е по-бавен, по-трудно се възстановява и годините си споделят думата. Но въпреки всичко новият безспорен първенец Усик е две години по-възрастен от него, тъй че едва ли годините играят толкоз огромна роля. Но пък броят на мачовете за британеца е по-голям, а това значи и доста повече контузии.
 Дуейн Джонсън на кръга в бойна подготвеност - защо се приготвя артистът
Дуейн Джонсън на кръга в бойна подготвеност - защо се приготвя артистът

Снимките на Smashing Machine стартират скоро

След загубата си Тайсън Фюри призна някои от своите неточности и даде обещание да ги поправи в бъдеще, което е знак, че едва ли на този стадий мисли за отричане. А и нееднократно е заявявал, че излиза на кръга от обич към бокса, а не поради пари. И когато тази страст изчезне, ще окачи ръкавиците на стената. И единствено времето ще покаже дали тежката загуба е способна да докара до тази смяна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР