22-ма души от Възраждане са подслушвани. Това припомни лидерът на

...
22-ма души от Възраждане са подслушвани. Това припомни лидерът на
Коментари Харесай

Напънала се планината да арестува Борисов в постановка Кой кого подслушва“

22-ма души от " Възраждане " са подслушвани. Това напомни водачът на партията по време на разискванията по годишния отчет на бюрото за надзор на СРС. Продължаваме да търсим информация кой е разрешил да бъдем подслушвани , изясни Костадин Костадинов. Някой някъде взема решение, че избрани фигури поради тяхната активност, би трябвало да бъдат подслушвани, неудовлетворен е той. Според Костадинов не е обикновено да се подслушват хората . Как е завършило подслушването, питат от Възраждане. По думите на водача на партията се подслушвало в недемократични страни.

Тази процедура би трябвало да се приключи един път вечно, посочи Костадин Костадинов . Това е прекомерно просрочен отчет, съгласно Десислава Атанасова от ГЕРБ. С тематиката за противозаконното подслушване доста се спекулирало, по думите й. В отчета не се установи нелегално подслушване. Докладът, по думите й, разобличавал мантрата за противозаконното подслушване, стартирана от вътрешния министър Бойко Рашков. Атанасова изясни, че единствено съдът позволява подслушване.

От ГЕРБ подлагаха на критика театралната режисура по тематиката, разигравана в пленарна зала и по телевизионни студия, че има хиляди противозаконни подслушвания и унищожени материални доказателствени средства. Прокуратурата не е желала най- доста СРС, съгласно отчета на бюрото за надзор на СРС . Политическата изразителност би трябвало да отстъпи място на политическия спор, по думите й. ГЕРБ поддържа отчета на бюрото. Николай Дренчев от " Възраждане " уточни, че би трябвало да се разпишат такива правила за подслушването , че всеки да се усеща предпазен. Никой не трябвало да злоупотребява със службите и СРС. Политическа партия не поддържа отчета, тъй като той легитимирал подслушването на мирни жители. От ГЕРБ попитаха Политическа партия по какъв начин се усещат репресирани.
 Без думи Бойко Борисов влезе в прокуратурата
Без думи Бойко Борисов влезе в прокуратурата

Той влезе в постройката на държавното обвиняване половин час преди оповестения за разпит

От Демократична България пък обявиха, че се оповестили война на поръчковата прокуратура. Атанасова изясни, че съдът, който дава позволение за подслушване също е част от българската правосъдна система . Елена Гунчева призна, че е подслушвана и прикани да се вземат ограничения за възстановяване на техниката за използване на СРС.

Втори телефон ми се скапва, регистрира националният представител. Тома Биков посочи на собствен ред, че огромна част от подслушванията са на престъпния контингент и са валидирани от съда. Продължавате да живеете в еуфорията на нещо, което го няма, счита герберът. Планината се напъна и арестува Борисов по сигнал на БОЕЦ, съобщи той. Каквото и да кажели ръководещите за подслушванията, никой нямал да им повярва. Единственото, което умира е вярата на вашите гласоподаватели, че ще се върнете на власт, съобщи Искрен Митев от Политическа партия. Живее се в личен свят, репликира Биков. Докладът на бюрото не бе признат.
 Борисов: Управляващите към този момент не могат да кажат, че се борят с корупцията
Борисов: Управляващите към този момент не могат да кажат, че се борят с корупцията

На някогашния министър председател смяната не му е смешна, а тъжна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР