22 лунен ден от 21:24 часа на 29 октомври до

...
22 лунен ден от 21:24 часа на 29 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 30 октомври 2018 година

22 лунен ден от 21:24 часа на 29 октомври до 22:26 часа на 30 октомври

Денят е обвързван с непоколебимост, резистентност, международния закон, със знанията, книгите.

Това е интервал на мъдрост, приемане на трайно познание, просвета и занаяти. Всички познания се получават елементарно и се усвояват по същия метод. Освен това е ден за реализиране на цели от индивида, а също за осъзнаване на своите корени.

В този ден се изисква цялостно концентриране върху най-важния за вас проблем и търсене на нужните източници на познания за неговото решение.

В този вълшебен ден са изключително мощни умствените качества на индивида и неговата вътрешен глас. Вие можете да научите нови неща за себе си и за света. На вас може да ви се открие скрито познание, могат да ви дойдат в главата нови хрумвания и свежи истински решения на запуснати проблеми. Решавайте проблемите, постигайте своите цели при помощта на полученото познание. Но помнете, че знанията може да се употребяват единствено за богатство, другояче ще се извърнат против вас. В този ден се предлагат прогнози за бъдещето. Следва да сте човеколюбец, да учите другите, да предавате опита си, да приготвят възпитаници, да демонстрират благотворителност или просто да натрупат познания.

Денят ще го прекараме главно в рутинни, ежедневни и фамилни, действия. Отдадени на дома, фамилията, в изгода и услуга на всички други, само че не и на себе си. Недейте да бъдете толкоз сериозни и взискателни към околните си. Не прекалявайте с вашата акуратност и точност, граничеща с перфекционизъм.

Постарайте се, с изключение на на работата си, малко внимание да обърнете и на себе си, починете се, разтоварете се с някои ваши, обичани занимания.

Ще имате сила за доста работа, ще кипите от предпочитание и хъс да свършите всичко през днешния ден.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции.

Сънищата в този лунен ден донасят нови познания и информация за решаването на проблемите. Отнасяйте се деликатно към тези сънища: те ще ви оказват помощ да се измененията към по-добро, в случай че са вярно изтълкувани.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР