22-ият кръг от Евролигата продължава и днес с три сблъсъка

...
22-ият кръг от Евролигата продължава и днес с три сблъсъка
Коментари Харесай

Евролигата днес: Реал Мадрид ще опита да продължи да диша във врата на Олимпиакос

22-ият кръг от Евролигата продължава и през днешния ден с три конфликта на паркета.

В първия мач в Истанбул, един против различен ще се изправят тимовете на Анадолу Ефес и Жалгирис. Настоящият първенец е на 11-а позиция във краткотрайното класиране с 10 победи и 11 загуби, а литовците, които ще бъдат и хазаин на финалната четворка в конкуренцията заемат шесто място в таблицата с баланс 12-9. Срещата в Турция е с начален час 19:30 ч.

От 21:00 часа пък АЛБА Берлин приема Монако. Немският тим е закотвен на дъното в класирането (6-15), до момента в който Майк Джеймс и компания са на четвърто място с 13 триумфа и 8 провали.
 Всички резултати от Евролигата Всички резултати от Евролигата
От 21:45 часа започва срещата, в която Реал Мадрид ще направи всичко по силите си да продължи положителното си показване, само че с цел да се случи това се нуждае от триумф над Панатинайкос вкъщи. В последните седмици домакините са в борба за лидерското място с Олимпиакос на Александър Везенков. Дори при победа през днешния ден, баскетболистите на Чус Матео няма по какъв начин да се изкачат преди всичко, защото позволиха две провали от гранда от Пирея. Сега, те заемат втора позиция с баланс 14-7. „ Детелините “ пък демонстрират игра на приливи и отливи, която ги остави на 15-о място с 8 победа и 13 загуби.

Снимка: facebook.com/olympiacosbc
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР