22-годишно момиче от Провадия загина след тежка катастрофа във варненското

...
22-годишно момиче от Провадия загина след тежка катастрофа във варненското
Коментари Харесай

Момиче загина, след като 18-годишен с книжка от 20 дни заби кола в стълб и дърво във Варненско | С опасност за живота е друго момиче, пътувало в автомобила

22-годишно момиче от Провадия почина след тежка злополука във варненското село Бозвелийско, оповестяват от пресцентъра на полицията за Moreto.net.

Инцидентът е станал към 5.30 часа на 22 април.

До пътното произшествие се е стигнало, откакто 18-годишен водач от с. Бозвелийско, който се движел с несъобразена скорост, изгубил надзор над автомобила си и се блъснал в електрически дирек. Вследствие на удара колата се изместила и се забила в близко дърво.

В автомобила е пътувало и 18-годишно момиче също от Провадия. То е настанено в болница с голям брой фрактури, травма на бял дроб и с заплаха за живота.

Виновният за случая юноша е с брошура от 20 дни. Той е настанен в ортопедично поделение с фрактура на ляв лакът и гръден прешлен, само че без заплаха за живота.

" Проба за алкохол и опиати не му е взета на мястото на ПТП-то поради травматичните увреждания на лидера, който незабавно е превозен в болница. В хода на досъдебното произвеждане ще бъдат изяснени съответните показания за алкохол и наркотични субстанции ”, разяснява пред Нова тв началникът на " Пътна полиция " - Варна основен контрольор Петко Камбуров.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР