22-годишният ръгби играч Навар Хърбърт бил диагностициран с мозъчен тумор

...
22-годишният ръгби играч Навар Хърбърт бил диагностициран с мозъчен тумор
Коментари Харесай

Младоженец се ожени за любимата си и почина в деня след сватбата

22-годишният ръгби състезател Навар Хърбърт бил диагностициран с мозъчен израстък преди към девет месеца. Състоянието му бързо се влошавало, а лекарите не давали утешителни прогнози. Когато схванал, че няма късмет да оцелее, мъжът решил да се ожени за обичаната си Мая Фалвасер.

Двойката провела женитба в градина на брега. Според думите на гостите, церемонията била извънредно трогателна и те в никакъв случай няма да не помнят момента, когато приятелите на младоженеца го извели в инвалидна количка и булката му се врича в обич. На сватбата участвал и синът на младоженците, който скоро ще навърши една година.



Навар Хърбърт умира на идващия ден след тържеството. Семейството му решило да стартира да събира средства за превозване на тялото му до Нова Зеландия, където да бъде погребението, защото това било последното предпочитание на умрелия мъж. След няколко седмици роднините му съумели да съберат към 89 хиляди $. Близките на умрелия получили поддръжка от доста непознати, както и от спортния клуб, в който играел Навар.

Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР