22-годишният доставчик на храна Николай е първият напуснал къщата на

...
22-годишният доставчик на храна Николай е първият напуснал къщата на
Коментари Харесай

Плейбоят Николай е първият напуснал Къщата на Big Brother

22-годишният снабдител на храна Николай е първият напуснал къщата на Big Brother. Той получи най-малка поддръжка от публиката в приложението NOVA PLAY. Освен Николай, номинирани бяха и моделите Анджела и Веселка.

Вотът на публиката в приложението NOVA PLAY избави една от най-ярките персони в Къщата – Анджела, а съквартирантите още веднъж бяха въвлечени в проекта на Big Brother. Петър, който влезе в ролята на сътрудник “Енигма ”, получи задачата да разгласи решението на феновете като свое и да избави еротичния модел.

Първата елиминационна вечер на Big Brother не мина и без изключително включване от Къщата. Младата актриса Кристи показа от изповеданията, че желае да напусне формата поради липса на удобствата от външния свят. Как ще се развие обстановката, ще стане ясно в епизода на Big Brother във вторник.

Утре заран напусналият Николай ще бъде посетител в съботно-неделния утринен блок на NOVA „ Събуди се ”. Той ще бъде и първият събеседник на водещата Елена Сергова в формалния подкаст на Big Brother - " Голямата сестра ”. Там ще опише повече за себе си, за живота си отвън къщата, както и за връзките със съквартирантите. Епизодът ще бъде разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube на следващия ден.

Приключението Big Brother продължава във вторник, 15 октомври, от 22:00 ч. по NOVA.

Всичко за Big Brother може да откриете в уеб страницата nova.bg, както и в официалните     и   на предаването
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР