22-годишният Даниел Йорданов, по-познат като Емили Тротинетката и сподвижниците му

...
22-годишният Даниел Йорданов, по-познат като Емили Тротинетката и сподвижниците му
Коментари Харесай

5 години затвор грозят Емили Тротинетката, Тошо Куката и Чеченеца

22-годишният Даниел Йорданов, по-познат като Емили Тротинетката и сподвижниците му от скандалния клип с вързаното като куче момче - Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца и Стоян Карапанов ще дават отговор пред Темида за безчинство и жестоко нарушение на публичния ред с извънреден цинизъм.

Обвинителният акт против тях на районната прокуратура в Пловдив към този момент е импортиран в съда, а наказването е до 5 година затвор, написа " 24 часа ".

Тротинетката, Куката и Чеченеца изкараха по близо 2 месеца в ареста, само че четвъртият съизвършител не беше арестуван.

Куката, Чеченеца и Карапанов били другари. Първите двама живеели в Пловдив, не работели се занимавали със снимането на къси видеоклипове, които споделяли в обществените мрежи. По този метод последователно добили известност, най-много измежду подрастващите. 31-годишният Карапанов живеел в пловдивско село и помагал в организирането и снимането на видеоклипове, като в част от тях взел участие с периферни функции.

Даниел Йорданов се самоопределял като жена и бил известен с това, че в част от клиповете управлявал тротинетка. Вързаното след това като куче момче Денислав Димитров бил доверчив, свенлив, срамежлив и елементарно манипулируем.

Както е известно, на 3 април към 20 часа четиримата обвинеми отишли в пловдивско мол, където се явил и Денислав. Те почнали да снимат клипа, като развеждали момчето с колан, вързан за шият, а той лазел на коленете си и имитирал куче. Същевременно му давали команди да сяда, да подава лапа, да лае. Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Ролите им били разпределени – Тротинетката играела ролята на „ стопанин “ и държала каишката, а Чеченеца и Куката давали команди.

Предстои Районен съд-Пловдив да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР