22-годишната Виктория Динкова – VICK е най-новото попълнение в лейбъла

...
22-годишната Виктория Динкова – VICK е най-новото попълнение в лейбъла
Коментари Харесай

Млада, красива и талантлива изпълнителка открива FUNCITY+ 2018

22-годишната Виктория Динкова – VICK е най-новото попълнение в лейбъла Homeovoxmusic. Варненката изкара първия си сингъл след присъединяване  в " Гласът на България “. Музиката на песента “Not Alone " е дело на Георги Георгиев от група " Остава “, а текстът е написан от самата VICK. Парчето комбинира нормалното меланхолично alternative звучене с игриви електронни звуци.

Млада, красива и надарена изпълнителка, към момента  е измежду най- известните и обичани гласове. Ето за какво тъкмо тя е определена от младежите във Варна, на 8 август 2018 от 19,00 ч. да открие FUNCITY+ 2018, на площада до слънчевия часовник и уличната библиотека " Рапана “.

FUNCITY+,  е опция за десетки варненски младежи да откриват своите скрити гении и нови занимания, да развиват отзивчивите си умения и тези за работа в екип,  да се забавляват, да се движат, да  се учат, да основават незабравими мемоари и да преоткриват себе си и своята уникалност.

Фестивалът е устойчива младежка самодейност, която за поредна година се организира във Варна, градът разпознал младежкото присъединяване като своя идея, поддържащ деен младежкия бранш и справедливо получил купата Европейска младежка столица през 2017 година

Организиран от  младежи за младежи, " зареден “ с доста сила и положителна страст, FUNCITY+  сам по себе си е знак на младежката характерност и дава благоприятни условия за развиване, доста въодушевление и развлечение.

Той  основава поле за среща и изява на юношески организации от разнообразни градове на страната (Варна, София, Пловдив, Бургас, Добрич и др.), коeто обезпечава опция на всички младежи, които ще го посетят, да се срещнат и възползват от разнородни форми на официално и неофициално учене, в него. В тазгодишното издание  е записано присъединяване на рекорден брой организации от страната, което акцентира и ускорява националния характер  на събитието, за  пръв път интензивно се включва и  университет (ВСУ " Черноризец Храбър “.) Разбира се  и през 2018 година не е за занемаряване и обичайно мощният интерес от страна на интернационалните организации.

В богатата четиридневна стратегия на фестивала (8-12август), която е ситуирана в  следните  основни точки: - Вход на морска градина, Обсерватория, Морско казино, Аквариум, както и алеите, свързващи тези пространства, могат да бъдат посетени още:

" Dance Arena & Dance Workshops “ – изнесени танцови работилници с гост- преподаватели от Европа (Wilhelmina Stark,Giovani “Dimension " Vreede) които с изключение на, че ще споделят знанията  си за танците, добити от целия свят, историята, от която идват придвижванията и тяхното място в музиката, ще привлекат погледа на минувачите, провокирайки ги да поразкършат снага под звуците и ритмите на морска Варна.

Силен интерес провокират и танцовите борби.

В " United We Rise " ще се надиграват единствено брейкъри (онези хора, въртящи се на главите си ), а в " Bring That Beat Back Dance Battles “ ще вземат участие всички последователи на стилове като - попинг, локинг, хаус, хип-хоп и други, За феновете на музиката  е вокалното акапела съревнование " VoiceAffairs “ с оценяване от публиката.  Планирани са още безчет креативен работилници (актьорски класове, куклен спектакъл, циркова работилница, bodyart и др.), спортни занимани (слак лайн, лонгбоард с обичайно провеждащото се съревнование, обичаната за всички джага) и за пръв път в историята на FUNCITY+ 2018  Международния шампионат - Varna Foosball Open 2018, проведен от Клуб по футбол на маса Джа-Ра. Турнирът е годен за ITSF ранкинг система “PRO TOUR " и  е с присъединяване на професионални играчи.

Не пропускайте да се качите на радостния Парти бус  и да обиколите горещите празненство точки, а в случай че имате потребност да продължите да се наслаждавате на силата на огъня посетете огненото шоу на “Firete “ и то преди да ви разсеят уменията на графитаджийте. Не пропускайте да съберете най-малко 10 стикера от " Stiker board “ на фестивала, с цел да вземете своята безвъзмездна месечна карта за тренировки по желание и да участвате в лотария за 10 билета за MTV Varna Beach  - най-големият концерт, който варненското крайбрежие е виждал, с който ще приключи FUNCITY+ 2018, и  още доста награди – изненади от Варна Европейска и младежка столица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР