22-годишната студентка Александра Боянова и 46-годишната й майка Галя са

...
22-годишната студентка Александра Боянова и 46-годишната й майка Галя са
Коментари Харесай

Загиналите в катастрофата край Монтана - 22-годишна студентк...

22-годишната студентка Александра Боянова и 46-годишната й майка Галя са две от жертвите на жестоката злополука на интернационалния път Е-79 край Монтана, при която през вчерашния ден починаха четирима души.

Инцидентът стана при разклона за монтанското село Долна Вереница към 16.10 часа през вчерашния ден. Ремаркето на ТИР с българска регистрация сервира на мокрия път и се завърта, като удря идващия в насрещното платно лек автомобил " Фолксваген Пасат ". Зад колата обаче е имало различен тежкотоварен камион с турска регистрация, който я блъска и тя безусловно е премазана сред двата ТИР-а.

От смачканите ламарини екипите на полицията и пожарната извадиха телата на 22-годишната Александра, 46-годишната й майка Галя, която през вчерашния ден чествала рожден ден, 62-годишния водач Николай Т. и 59-годишната му брачна половинка. Съпрузите са от село Ружинци, а майката и дъщерята от Белоградчик. Четиримата пътували към Монтана.

22-годишната Александра била студентка в компетентност " Начална педагогика " в Югозападния университет в Благоевград, а сега била на стаж в главното учебно заведение в Белоградчик, заяви в. " Конкурент ".

" Отиде си един младеж - предстоящ сътрудник с огромен капацитет за триумф, прекъсна се един живот, изпълнен с фантазии. Изключително положително и мъдро дете. Ще ни липсва в класната стая девойка Боянова ", написала на страницата си във фейсбук ръководителят ѝ Пролет Борисова - Костадинова. Двете влизали дружно в час повече от месец.

Огледът на мястото на злополуката през вчерашния ден е траял над 8 часа.

Водачът на турския камион беше превозен в болница поради пострадванията, които получил. Няма заплаха за живота му. 29-годишният водач на българския ТИР беше арестуван за 24 часа, като се чака да му бъде повдигнато обвиняване за причиняване по несъобразителност на гибелта на повече от едно лице.

Затруднение за освобождението на пътя сътвори и тежкият камион, който е провокирал пътния случай, защото той беше претрупан и имаше заплаха да се преобърне от обствената си тежест.

Това наложи първо да бъде претрупан и едвам тогава да бъде изместен, с цел да се освободи придвижването.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР