22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев

...
22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев
Коментари Харесай

Простреляната от ревност Симона остава в безсъзнание

22-годишната Симона Тодорова от Дряново, която бе простреляна в Слънчев бряг, остава в безсъзнание, споделиха от УМБАЛ Бургас.

Лекари от отделението по реанимация вършат всичко допустимо да върнат към живота младото момиче, само че към този момент се въздържат от прогнози.

Състоянието на пациентката е нормализирано. То обаче остава тежко и с заплаха за живота, прецизираха от здравното заведение.

Както " 24 часа " пръв писа, били са направени опити Симона да бъде изведена от медикаментозната кома, само че те не са дали резултат.

Красивата дряновка стана жертва на ревностния си другар Михаил Станчев, който простреля хазартния необут Коста Николов-Миджурина - шеф и любовник на Симона.

На 2 юни към 21,20 ч. 37-годишният Михаил простреля притежателят на казина в мерцедеса му, паркиран до комплекс " Сън вилидж ".

В момента на стрелбата от комплекса излязла Симона и се затичала към стрелеца с крясъци " Не, недей ". Обезумелият Михаил обаче се обърнал и прострелял Симона в главата. 22-годишното момиче е признато в болничното заведение с огнестрелна рана в региона на слепоочието. Установени са тежки мозъчни увреждания, споделиха медици.

Извършителят на убийството е арестуван към 2 ч. през нощта на 3 юни, при опит да напусне страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово. В колата му " Опел Корса " е открит револверът, с който е осъществено убийството и два пълнителя, заредени с 6 и 8 патрона.

" Не съм пътувал за Лесово, с цел да напусна страната, а с цел да се предам. Реших, че на границата е по-безопасно ", сподели в съда Станчев. Той съобщи, че не бил на себе си, не знаел какво прави. /24chasa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР