22-годишната Румяна Руменова от Провадия е младата дама, загубила живота

...
22-годишната Румяна Руменова от Провадия е младата дама, загубила живота
Коментари Харесай

Ето я Руми, убита от джигит край Варна навръх рождения си ден

22-годишната Румяна Руменова от Провадия е младата дама, изгубила живота си точно на рождения си ден в злополука край Варна, съобщи ТВМЕДИА, базирайки се на близки на почерненото семейство.



Момичето е работело като козметичка, имала фантазии и доста другари, които я разказват като най-слънчевият човек в околията. Всичките ѝ познати са потрес от новината за нелепата гибел, породена от следващия джигит и камикадзе на пътя.

Трагедията се е разиграла този петък против събота в дребните часове на нощта. Тогава Руми, дружно с нейна другарка и прочут чествали нейния 22-ри и финален рожден ден, а по-късно потеглили към Провадия. Когато изведнъж и с гневна скорост различен автомобил се забива в дърво и дирек в центъра на село Бозвелийско, Варненско.

Ударът бил толкоз мощен, че Румяна е премазана и умира на място. Другото момиче (18 г.) сега се бори за живота си в болница. Мъжът, предизвикал злополуката също е откаран в лечебно заведение. Заради раните и контузиите проба за алкохол и опиати не му е взета.

Медията твърди, че става дума за 18-годишният Илия от въпросното село Бозвелийско. Той имал брошура едвам от няколко месеца, само че към този момент настойчиво се правел на играч и натискал крепко газта.

Всички в селото считат, че Илия е бил надрусан или пийнал.

„ Ударът беше толкоз мощен, че в дрямка помислих, че става някакъв прелом или земетресение “, описа през сълзи жена от селото, която първа вижда касапницата и кървавите дири по шосето.

„ Все още не е известна повода за злополуката. След първичния оглед индикациите сочат, че скоростта на автомобила е била доста превишена. Каква тъкмо е била тя ще стане ясно след автотехническата експертиза ”, съобщи  шефът на „ Пътна полиция “ – Варна основен контрольор Петко Камбуров.

Илия е на 18, имал брошура от няколко месеца, само че настойчиво натискал газта и се правел на играч. 

Ето какво написа братът на Руми – Тошко Руменов:

„ Рано тази заран изгубих най-близкият човек за мен поради селски хитрец. Няма думи, които могат да опишат какво усещам. Приел съм обстоятелството, че живота е нечовечен много от дълго време, само че не мога да приема тъпи туземци, мислещи се за състезатели да лишават почтени живот. За мен тя си е жива и постоянно ще бъде.

Руме, знам, че си някъде там и че бдиш над мен. Знам, че съвсем в никакъв случай не съм ти го казвал, само че СТРАШНО МНОГО ТЕ ОБИЧАМ!

Братът разгласява и фотография на момче, за което твърди, че е виновникът за злополуката.



" Ето го нашият воин, михаел шумахер

Тариката на тарикатите.

Представям ви илийчо килъра!

Оцеля копеле, само че животът ти завърши. Ще живееш и ще се мъчиш за нещастието, която аргументи.

Това не е ликвидиране по несъобразителност.

Това е преднамерено ликвидиране да караш с такава скорост в обитаемо място. Всеки си заплаща за греховете рано или късно. Ще ти се прииска да беше пукнал, злощастник!

Ще се боря за правдивост до последно! ", написа още братът на момичето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР