22-годишната Медисън Марс е военен пилот, учи физика, ангажира се

...
22-годишната Медисън Марс е военен пилот, учи физика, ангажира се
Коментари Харесай

„Жените могат да бъдат всичко“: Военен пилот с каузи срещу рака може да стане „Мис Америка“

22-годишната Медисън Марс е боен водач, учи физика, ангажира се да оказва помощ на хора с рак и се кандидатира за състезанието „ Мис Америка 2024 “, който този уикенд ще се организира във Флорида. Тя е първата жена офицер от военновъздушните сили в надпреварата.

„ Не желая да се явя на сцената, с цел да направя шоу. За мен значимото е вниманието, с което сътворяваме положително “, сподели Медисън Марш, представена от американските медии.

Красивата млада жена е притежател на купата „ Мис Колорадо “. Тя обаче към този момент е посрещала горчивите удари на ориста. Майка ѝ умира поради рак на панкреаса през 2018 година След това Медисън основава организация за поддръжка на хората с ракови болести и събира дарения посредством благотворителни бягания.

„ Всичко, което върша, е за майка ми. Всеки ден се стремя да бъда от ден на ден като нея – цялостна с обич и угодливост “, споделя Марш.

Тя също по този начин желае да разчупи стандартите и да покаже, че дамите могат да бъдат всичко - мощни в армията, красиви във вечерна рокля и уязвими, когато става въпрос за фамилията. Как се оправя с всичко това? С доста дисциплинираност. Седмицата на Мадисън е планувана до последния час.

Нейното детство е изпълнено с галактически лагери и уроци по хвърчене. Още на 17 години тя към този момент има лиценз за пилотиране.

Днес работата ѝ като военен водач е тежка и изисква от нея да бъде физически здрава. Тя обича да се състезава в състезания поради „ аспектите на публичните услуги “ и фокуса върху общественото говорене. Продължава и образованията си – все още учи и обществени политики в Harvard Kennedy School.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР