22-годишната Джейн Дипика Гарет има американски произход, но представлява Непал

...
22-годишната Джейн Дипика Гарет има американски произход, но представлява Непал
Коментари Харесай

Мис Непал предизвика истински фурор на Мис Вселена

22-годишната Джейн Дипика Гарет има американски генезис, само че съставлява Непал в фамозния конкурс " Мис Вселена ".

Тя обра грандиозни аплодисменти по време на първото си показване в Салвадор. Дипика се трансформира в интернационална звезда, откакто взе участие в " Мис Вселена 2023 " като първия plus-size претендент за короната.

Коя в действителност е Мис Непал

Джейн Дипика Гарет е студентка от Катманду, която учи за здравна сестра и преди няколко месеца победи 20 други състезателки в битка за купата Мис Непал. Най-силните й страни пред съдиите бяха нейният сексапил и покровителство ѝ за психологичното здраве.



" Аз съм тук като жена, която не дава отговор на избрани стандарти за хубост, с цел да показва дамите с извивки като мен, които се борят с наддаване на тегло и са изправени пред хормонални проблеми. Вярвам, че няма един стандарт за хубост, а че всяка жена е красива тъкмо такава, каквато е. "

По време на представянето си в предварителния кръг на " Мис Вселена 2023 ", Мис Непал акцентира, че макар рецензиите за тежестта си, тя е същинска и мощна жена, която не се въздейства от непознати отзиви. Затова и като едно от най-хубавите качества, които има, тя показва смелостта, която демонстрира от дете, с цел да се изправя без позор пред света с неговия негативизъм и упреци, написа lifestyle.bg. 

" Беше ми доста мъчно да стигна до тук. Ето за какво се усещам доста горда от израстването си като персона и като жена. Ако би трябвало да ви кажа коя е суперсилата, която желая да владея в живота, това би била телекинезата. С една дума, разказвам себе си като визионер. Освен това не мога да извозвам прекалено много време без да чета и най-важното нещо за мен е да посветя допустимо най-вече време на фамилията и околните си ", разкрива за себе си Мис Непал.

Миналата година организацията " Мис Вселена " направи невиждана трансформация в своя развой на асортимент, като разреши на омъжени дами и майки да вземат участие в тазгодишното съревнование. Промяната на разпоредбите е една от най-големите в историята на Мис Вселена, която преди този момент позволяваше да вземат участие единствено самотни дами на възраст сред 18 и 28 години, които в никакъв случай не са били омъжвани и в никакъв случай не са имали деца, напомнят от Cultura Colectiva.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР