22-годишната Диана Ди Мео придоби скандална популярност в последните седмици,

...
22-годишната Диана Ди Мео придоби скандална популярност в последните седмици,
Коментари Харесай

Футболен съдия е в шок, след като домашното ѝ порно лъсна в интернет /снимки/

22-годишната Диана Ди Мео закупи скандална известност в последните седмици, откакто нейно домашно порно се появи в интернет и провокира вълна от мнения из цяла Италия. Самата тя е останала шокирана от теча на персонална информация, научихме от Corriere della Sera.
Видеото е откраднато от персоналния ѝ телефон, твърди самата госпожица Ди Мео, като даже изрази подозрение, че профилът ѝ в една от облачните платформи е бил хакнат.
Младата жена прекара няколко седмици в цялостна самоизолация, с цел да се възвърне душевен от удара, който получи, само че в този момент реши да се появи пред обществото и съобщи упоритости, да се трансформира в гласа на жертвите на кибер-престъпления.
Диана Ди Мео желае всички да знаят, че жертвите на сходни действия имат потребност от поддръжка, а не от рецензия, тъй като персоналното пространство е предопределено единствено и само за поврат кръг от хора, а не за необятната общност.
Припомняме, че тя е и едно от известните имена във футболното съдийство в Италия, защото е много провокативна с изявите си в обществените мрежи, акцентирайки върху обилния си бюст, татуировката върху дупето и оскъдните бански костюми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР