22-годишната дъщеря на Зуека Девина проговори за първи път за

...
22-годишната дъщеря на Зуека Девина проговори за първи път за
Коментари Харесай

Драма в дома на Зуека, какво се случва между новата съпруга ...

22-годишната щерка на Зуека Девина проговори за първи път за решението на татко си да напусне България пред Нова телевизия. Тя бе безапелационна, че към преместването му в чужбина се е вдигнало прекалено много звук, тъй като животът на доста българи минава в чужбина. „ Просто се е преместил без значение от своите 57 години. Родителите ми постоянно са пътували доста, а моето място беше в мазетата, където най-вече играеха. Идвахме в София единствено да си изперем прането. Е, той си е преместил пералнята ", пошегува се тя.



„ Всеки има правото да избира къде да живее, стига да се усеща благополучен “, безапелационна е тя. Девина обаче нито един път не загатна брат си Стефан и мащехата си Ани, с които баща й емигрира. Тя одобри мъчно решението му да се раздели с майка й Нина и очевидно продължава да има компликации с общуването с новата му брачна половинка.

Говори се, че точно Ани е в основата на решението на фамилията да се реалокира в Испания. За разлика от тях, Девина към този момент счита да се развива и живее у нас, откакто приключи висше в Англия. Тя към този момент снима първия си филм, който печели награди в чужбина и в който взе участие татко й, напомнят от " Хотнюз ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР