22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент

...
22-годишната дъщеря на водещата Гала е преживяла доста неприятен инцидент
Коментари Харесай

Кола блъсна щерката на Гала: 22-годишната дъщеря на водещата е преживяла инцидент

22-годишната щерка на водещата Гала е претърпяла много противен случай това лято. Мари Будева е била блъсната от кола. Тя персонално показа „ занимателната “ история от лятото си. Мари реши да изпита почитателите си, задавайки им следния въпрос:
„ Познайте кое от трите е истина “. Опциите за отговор бяха: „ Това лято бях на море три седмици “, „ Това лято ме блъсна кола “ и „ Това лято най-сетне се научих да пия кафе “, написа блиц.
Верният отговор в анкетата на Мари е точно за злополуката, като малко по-късно тя описа и какво тъкмо се е случило, написа в. Труд.

„ Отидох на море едвам за 4-5 дни и нелепото беше, че точно там се сблъсках с колата на един прелестно подпийнал руснак… или беше румънец?! “, стартира Мари и продължи: „ Историята беше доста занимателна.
Той даваше обратно пред мидената плантация в Дълбока (там е много стръмно), а аз си стоях до багажника на колата и нещо обяснявах. И просто се чу туп. Аз му счупих парктроника, той ми подари две три синини и story-та за описване “. Дъщерята на Гала даже се пошегува, че нейни другари са я посъветвали да върви на всички места с камера, тъй като непрекъснато й се случват много нелепи неща.

Лятото на Гала също беше наситено с страсти. Преди дни водещата и мъжът й Стефан попречили работата на летище София, разбра HotArena.
Автомобилът на тв водещата и половинката й висял изоставен дълго време на паркинга на аеродрума, който се употребил единствено от чиновници. Нерегламентирано оставеният джип на телевизионерката всекидневно пречел на служителите, до момента в който тя и обичаният й обиколиха света, редувайки почивката с отмора.
Двамата първо се потопиха в екзотиката на Малдивите, след това продължиха воаяжа си в Европа, разглеждайки за по няколко дни Англия, Франция, Белгия, Холандия и Германия. За дългата си почивка Гала и Стефан пръснали хиляди левове, само че в това време се стискали за такса паркинг и решили да минат сред капките, оставяйки колата си на длъжностен подобен, писа „ Ретро “.

Ядосана служителка решила да им потърси сметка, пишейки до водещата в един от профилите й в обществените мрежи: „ Дайте да ви съберем някой лев за паркинг, че колата ти заставам много време на паркинга на Летище София… Вместо да възпрепятствате чиновниците, които работят там, до момента в който сте си на отмора и не ви се заплаща публичен паркинг… пуснете DMS паркинг за Гала и Стефан. И има ВИП терминали, в случай че желаете особено обслужване… Бутафория сте, схванаха ви даже и на летището… “, разяснява гневната дама.
Гала нямаше смелостта да отговори, само че Стефан не пропусна мотива, с цел да й адвокатства: „ Опа, извинявай, че те възпрепятствах някак (или този, от чието име говориш), по въпросите с колата – пиши на мен.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР