22-годишна рускиня е починала при загадъчни обстоятелства в Бахрйен, пише

...
22-годишна рускиня е починала при загадъчни обстоятелства в Бахрйен, пише
Коментари Харесай

Любов избяга при заможното си гадже, а няколко месеца...

22-годишна рускиня е умряла при загадъчни условия в Бахрйен, написа Блиц. На 5 юни тялото на Любов М. е намерено под прозорците на един от хотелите в кралството.

Полицията проверява престъпно закононарушение.

Според някои данни, малко преди гибелта си младата жена се е срещнала с локален гражданин на име Хасон. Те са комуникирали през уебсайт за запознанство, а през март тази година Любов съобщила на майка си и сестра си, че отива при обичания си. Близките й били срещу пътуването й, само че 22-годишното момиче държало на своето.



Сестрата на Любов споделя, че в Бахрейн тя не работела. За издръжката й се грижел обичаният й Хасон. „ Тя и на нас помагаше с пари, всеки месец ни изпращаше по 2-3 хиляди. Сестра ми разказваше, че Хасон я води по заведения за хранене, всичко им било доста добре. Лично на нас ни изглеждаше съответен юноша ”, споделя сестрата на Любов Светлана Евдокимова.

И по този начин до 5 юни, когато от Бахрейн се обадила другарка на Любов и съобщила на околните й, че момичето е починало. По думите й, тя била блъсната през прозореца на хотела.

„ Няма по какъв начин да се е хвърлила сама, уверена съм. Освен това споделят, че по случая към този момент са арестувани няколко души, споделя сестра й.

Светлана прибавя, че е направила опит да се свърже с Хасон, само че той не отговарял.

Според някои данни, обвиненият за зверството е арестуван. Подробности към закононарушението не се разкриват.

Близките на убитата рускиня събират средства, с цел да върнат тялото й в родината.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР