22-годишна красавица разкрива защо е решила да остави работата в

...
22-годишна красавица разкрива защо е решила да остави работата в
Коментари Харесай

Изповед: Защо станах проститутка

22-годишна хубавица разкрива за какво е решила да остави работата в офис и да стане елитна компаньонка. Днес тя заработва по 550 $ на час, а от време на време си докарва 10 000 $ за една седмица,пише woman.bg. Клиентите са единствено богати мъже, а услугите, които предлага, са разнородни и включват всичко от просто вечеря до тройки, садо-мазо осъществявания и облекчаване и на най-первезните култове.

Бела Лауру, както е името на младата дама, родена в Канада, разкрива, че макар че като дребна не си е и помисляла за сходна специалност, в никакъв случай не би се отказала от нея. Тя й обезпечава извънредно висок стандарт на живот и придобивки, за каквито даже не е мечтала. Бела е безапелационна, че не финансовите изгоди са това, което я е предиздвикало да зареже работата на бюро и да стартира да продава тялото си.

"Клиените ми са и женени, и ергени, само че всичките са доста богати и заплащат солидна сума, с цел да сбъдна и най-извратените им фантазии. Обикалям света, навестявам дестинации, които съм виждала единствено на картички, купих си колата на фантазиите си, само че не това е повода да работя като компаньонка. Правя го поради свободата, която тази специалност ти обезпечава. Като не имам предвид финансовата независимост, а опцията самичък да си си началник. Аз вземам решение с кого да си легна и по кое време, аз вземам решение по какъв брой часа дневно да работя и изобщо да работя ли през днешния ден. Ако не съм в въодушевление, може просто да не ставам от леглото през днешния ден. Също по този начин не желая разрешение от никого, с цел да изляза в отпуск, а просто си групирам багажа и отпътувам, когато ми се прииска да си умря от всичко и всички ", разкрива Бела.

Тя също по този начин добавя, че с цел да си добра в нейната специалност, не е задоволително просто да си привлекателна.

"Търсят ме толкоз доста, освен поради външността ми на модел, само че и тъй като аз съм психолог, с мен могат освен да се забавляват сред чаршафите, само че и да си поговорят. Освен това аз доста добре чета сред редовете и разбирам защо копнеят, без даже да са го изказали ", приключва изповедта си младата дама.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР